• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

11.04.2024

22:00

Sve pršti od duginih boja i cvetića! Ovo su najlepši manikir trendovi za proleće (VIDEO)

Shutterstock

Moda i lepota

Sve pršti od duginih boja i cvetića! Ovo su najlepši manikir trendovi za proleće (VIDEO)

Podeli vest

Francuski manikir će uvek biti u trendu – to je sasvim jasno, ali se umesto belih vrhova javljaju oni u svim mogućim bojama.

Manikir trendovi za proleće 2024. donose nam svežu inspiraciju, u skladu sa sve lepšim vremenom, koje gotovo podseća na leto. Sa novim TikTok trendovima koji se pojavljuju svake nedelje, čini se da nas, kada su u pitanju nokti, uglavnom privlače jarke boje.

Ružičasta, crvena i neutralna su pak, kao uticaj “tihog luksuza” koji se iz ormana preliva na vrhove naših prstijutu, tu da ostanu kao klasika.

@yourfavvcaroline333 perfect nails for april 2024 xoxo || follow for more ⭐️ #beauty #beautytok #nails #viralnails #nailsinspo #fyp #pink #coquette #classy #blowthisup #fashion #itgirl ♬ Lady Killers II (Christoph Andersson Remix) - G-Eazy

 

Francuski manikir će takođe uvek biti u trendu – to je sasvim jasno, ali se umesto belih vrhova javljaju oni u svim mogućim bojama. Popularan je sedefasti sjaj, ali i aura i ombre efekat. 

Za one koji vole više drame, tu je floralni, geometrijski ili životinjski dezen, kao i stikeri. 

Kada je reč o oblicima, dugi, bademasti i kratki, kvadratni su najpopularniji i verovatno će tako i ostati do kraja sezone.  

 

 

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Brnabić: Građanima dugujemo pristojan dijalog među strankama!
Izbori 2024

Brnabić: Građanima dugujemo pristojan dijalog među strankama!

Predsednica Skupštine Srbije Ana Brnabić izjavila je da je razgovor između vlasti i opozicije lekovit za parlament, a da je pristojan dijalog političkih stranaka koje drugačije misle nešto što političari duguju svim građanima Srbije, bez obzira na to da li su oni glasali za vlast, opoziciju ili možda nisu uopšte izašli na izbore.

30.04.2024

09:48

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Mandarić o druženju sa Bestom, Krojfom, Reganom, Džobsom...
Fudbal

Mandarić o druženju sa Bestom, Krojfom, Reganom, Džobsom...

Upoznao sam mnogo uspešnih ljudi iz različitih oblasti, od američkih predsednika, preko biznismena, do najvećih fudbalera svih vremena i mogao bih danima da pričam o raznim dogodovštinama s njima, kaže u intervjuu za Informer jedan od najuspešnijih srpskih biznismena Milan Mandarić.

30.04.2024

09:00

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija