• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

07.04.2024

14:10

Žene zavode muškarce koristeći teoriju "crvenih noktiju"! Evo u čemu je tajna (VIDEO)

Shuterstock

Moda i lepota

Žene zavode muškarce koristeći teoriju "crvenih noktiju"! Evo u čemu je tajna (VIDEO)

Podeli vest

Influenserka Navja Pasi objavila je na društvenim mrežama da muškarce privlače crveni nokti, jer su ih njihove majke i bake nosile kad su bile mlađe.

 - Muškarce u osnovi privlače crveni nokti, a razlog za to je što su videli svoje mame, učiteljice i sve žene u svom životu sa crvenim noktima ili crvenim ružem. Uvek sam mislila da je crvena samo bakina boja, ali izgleda da ipak nije - objasnila je Navja  na svom TikTok nalogu.

 

@navyapassi Replying to @Unknown_123 red nail theory explained 💅🏻 @GirlBossTown #rednailtheory #rednails ♬ original sound - Navya Passi

 

Navja je navela da teorija o crvenim noktima zaista deluje, jer je dosada dobila mnogo komplimenata od muškaraca.

 - Ja mislim da crveni nokti dobro izgledaju i osećam se veoma moćno kada ih imam. Prelazim na crvene nokte -  rekla je Navja.

Foto: Shuterstock

 

Njenu teoriju podržale su svojim komentarima mnoge žene.

Neke od njih su u komentarima poručile da će i one iskušati metodu "crvenih noktiju". Svoje komentare ostavile su i one devojke koje su se uverile u istinitost ove teorije.

"To je tako istinito! Dečko s kojim sam bila na dejtu rekao mi je da misli da su crveni nokti privlačni. Od muškaraca dobijam komplimente samo kada su nokti crveni", napisala je jedna devojka.

"Definitivno postoji nešto u crvenoj boji noktiju što deluje moćno! Dečko mi uvek daje komplimente kad nosim crveni lak!", dodala je druga.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Rusi u svemu superiorni u odnosu na Ukrajince! Za Ukrajinu stvari danas stoje loše, a sutra će biti još gore! (VIDEO)
Live TV

Rusi u svemu superiorni u odnosu na Ukrajince! Za Ukrajinu stvari danas stoje loše, a sutra će biti još gore! (VIDEO)

Bitka za Časov Jar se zaoštrava. Zelenski smenio načelnika odeljenja za sajber bezbednost. Zašto je poseta kineskog predsednika važna za celu Evropu. Kolumbija prekinula diplomatske odnose sa Izraelom. Gosti emisije "Rat uživo" bili su analitičar prof. dr Miloš Laban i sociolog prof. dr Ilija Kajtez. Uživo u program javio se i geopolitički analitičar Milutin Ilić.

02.05.2024

19:58

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija