• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

21.02.2024

09:00

Izaberite svoj odmor iz snova - Doživi Srbiju!

Luka Šarac

Putovanja

Izaberite svoj odmor iz snova - Doživi Srbiju!

Podeli vest

Na ovogodišnjem 45. Međunarodnom sajmu turizma u Beogradu u periodu od 22. do 25 februara 2024. mnoge turističke organizacije predstaviće svoju bogatu ponudu.

Kao i svake godine izglagači će imati prilike da posetioce upoznaju sa raskošnim turističkim ponudama, a među njima je i Turistička organizacija Srbije.

U Hali 4 Beogradskog sajma Turistička organizacija Srbije promovisaće Srbiju kao destinaciju koju treba doživeti, a posetioce pored ponude atraktivnih turističkih destinacija očekuje i niz kulturnih, multimedijalnih, promotivnih i društveno odgovornih aktivnosti.

Foto: izvor: Turistička organizacija Srbije

 

Osim prirodnih lepota, aktivnog odmora, gradova punih energije Turistička organizacija Srbije na Sajmu će predstaviti i novu brošuru pod nazivom "Uporišta duhovnosti".

Foto: Turistička organizacija Srbije

 

Pored bogate raznolike ponude, zanimljive postavke i šarenolikog sadržaja ove godine na štandu naći će se i Fotografija za poneti "SRBIJA. Doživi!". Turistička organizacija Srbije potrudila se da svojim posetiocima pruži nezaboravno iskustvo i omogućila da uz pomoć AI tehnologije "Photo Booth" gosti dobiju fotogradiju sa različitih destinacija u Srbiji.

Foto: izvor: Turistička organizacija Srbije

 

Tokom trajanja Sajma na štandu Turističke organizacije Srbije celokupan program upotpuniće folklorni ansambl KUD "Spasovdanski vez", a inostrani i domaći posetioci moći će da uživaju u lepotama srpske tradicionalne nošnje i plesu.

Foto: izvor: Turistička organizacija Srbije

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija