• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

03.04.2015

13:47

NEUSPELA PLJAČKA Trgovac "uhapsio" razbojnika (VIDEO)

Zanimljivosti

NEUSPELA PLJAČKA Trgovac "uhapsio" razbojnika (VIDEO)

Podeli vest

Neoprezni razbojnik "zaboravio" na vlasnika radnje, koji ga je zaskočio s leđa i razbio mu glavu o kasu

 

 

Jednog pljačkaša u Americi preskupo je koštao pokušaj da sekirom natera vlasnicu prodavnice da mu preda pazar.

Neoprezni razbojnik je "zaboravio" na vlasnika radnje, koji ga je zaskočio s leđa, razbio mu glavu o kasu i tako ga uhvatio s leđa da pljačkaš nije mogao da mrdne. Kroz nekoliko minuta je stigla policija, pa umesto brojanja lakog plena, kriminalac će sada brojati dane u zatvorskoj ćeliji...

Zanimljivo, njegov pajtos, koji je trebalo da igra ulogu "osmatrača", uhvatio je šturu čim je počela gužva u prodavnici.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
taxista

pre 9 godina

Epilog ovakvog slučaja u Srbiji: Vlasnik radnje osudjen na uslovnu zatvorsku kaznu i plaćanje odštete razbojniku,zbog povreda, pretrpljenog straha i duševnog bola! Ženska osoba sa bejzbol palicom, zbog prekoračenja nužne odbrane i korišćenja opasnog orudja, osudjena na dve godine zatvora bezuslovno! Sve to u odsustvu inicijatora dogadjaja, koga je policija pustila posle informativnog razgovora, i više nije uspela da ga nadje na adresi stanovanja, kao i u prethodna 172 slučaja za koje je privodjen!

Izbori 2024

Vesti

Sve više posledica kovida: Korona uništava plodnost muškaraca
Društvo

Sve više posledica kovida: Korona uništava plodnost muškaraca

Muška neplodnost iznosi od 20 do 50 odsto, a kako je izjavila profesor dr Olivera Džatić Smiljković, načelnik Odeljenja steriliteta u Ginekološko akušerskoj klinici "Narodni front", na nalaz spermograma, odnosno neplodnost kod jačeg pola dosta utiču i virusne infekcije, što je posebno primećeno tokom epidemije korona virusa.

26.04.2024

09:37

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija