• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: mirror.co.uk

27.06.2015

11:04

ČUDO! Izbegla sigurnu smrt zahvaljujući velikim grudima!

Zanimljivosti

ČUDO! Izbegla sigurnu smrt zahvaljujući velikim grudima!

Podeli vest

Jedan 28-godišnjakinja uspela je da izbegne sigurnu smrt zahvaljujući svojim velikim grudima

Saru Foster, ženu zanosnih oblina, udario je automobil i to na način koji bi većinu ljudi teško povredio ili čak ubio, ali su se njene velike grudi (broj 38 JJ) ponašale kao vazdušni jastuci i zaštitile je. 

Lekari su se iznenadili kada su shvatili da posle takve nesreće Sara nema ni jednu slomljenu kost. 

Zanimljivo je da ona nikad nije volela svoje grudi i da je samo nekoliko dana pre nesreće rezervisala termin za operaciju smanjivanja dojki, ali sada je odustala od zahvata. 

- Lekar mi je rekao: ‘Ne znam kako si preživela. Bili smo u šoku, cipele su ti spale, odeća se pocepala, ne znamo kako si ostala živa’. Pitala sam ga zatim šta me je spasilo, a on mi je odgovorio da su me grudi bukvalno odbacile od šoferšajbne - kaže Sara. 

Sara je stajala na benzinskoj pumpi praveći pauzu u putovanju, kada je vozač jednom Minija udario u bankinu i izgubio kontrolu nad vozilom koje je išlo pravo ka ženi. 

Ona nije uspela da izbegne udar, ali je zato zahvaljujući svojim grudima preživela. 

“Sve me je bolelo, ali nisam polomila ni jednu kost”, rekla je ona.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija