• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

19.09.2015

19:06

(VIDEO) SELFI IZ PAKLA Htela je samo da opali jednu pozersku, kad ono...

Zanimljivosti

(VIDEO) SELFI IZ PAKLA Htela je samo da opali jednu pozersku, kad ono...

Podeli vest

Kratki video sa devojkom koja pokušava da napravi selfi širi se društvenim mrežama poput zaraze, jer se u par kadrova osim devojke pojavljuje lik iz noćnih mora

Reč je o prilično napetom filmu pod naslovom "Selfi iz pakla", na kojem jedna devojka mobilnim telefonom slika samu sebe i onda iznenada primećuje utvaru u sablasnoj sobi na samo nekoliko metara od sebe.

Prvo se okrenula, a kada se uverila da iza nje nema nikoga, nastavila je da se igra sa telefonom, no na gotovo svakoj slici u kadar je iznova upadala avet. Žena je u jednom trenutku vrisnula te se odmah nakon fotografisanja okrenula, ali opet nije videla ništa.

Uhvatila ju je panika pa je počela da se osvrće, a onda ju je vampir zgrabio za vrat i ugrizao.

Premda većina komentatora ispod videa na jutjubu kaže da su očekivali ovakav epilog, dobar deo njih priznaje da ih je napad vampira svejedno šokirao.

Autori filma su nemačka studentkinja režije Mela Adams - koja u video glumi ženu, i reditelj Erdal Kilan. 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija