• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: B92/informer.rs

30.11.2015

10:14

(VIDEO) OVO NIJE HOROR FILM! Zovu ih Zlatokose iz Ilinoisa, jer se nikada nisu šišale!

Zanimljivosti

(VIDEO) OVO NIJE HOROR FILM! Zovu ih Zlatokose iz Ilinoisa, jer se nikada nisu šišale!

Podeli vest

Zamislite da vam je za kosu potrebna četvrtina balzama za kosu. Tara Lin i njene tri ćerke skoro svakodnevno troše ogromne količine preparata za kosu

Tara Lin i njen ćerke nikada se nisu šišale. Njih četiri zajedno imaju fascinatnu dužinu kose od četiri metra. 

- One peru kosu u kadi, a ja stojim pored sa sprejem za kosu. Međutim, ja kosu nikad ne perem u kadi. Probala sam jednom, pre nekoliko godina, ali kosa je postala toliko teška kad se nakvasila da sam morala na kraju da je spustim na pod - kazala je Tara Lin. 
 

Printscreen You Tube

Majku u ćerke često nazivaju Zlatokosama iz Ilinoisa. Na takmičenjima uvek su odnosile nagrade zbog negovane kose. 

Tara je obasnila da neće terati svoju decu da zauvek puštaju kosu, ali ako se odluče ne šišanje to moraju da donesu u zrelom dobu. Naime, Tara Lin smatra da je kosa život i da kada se odseče jedan deo vašeg života odlazi sa kosom. 

Tara ima dužinu kose 180cm, najstarija ćerka ima 92 cm kose, srednja čerka 90 centimetara, a najmlađa ćerka 67 cm.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija