• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

06.05.2024

21:44

(VIDEO) Vršili najmonstruoznije zločine, a nama bi da sude! Srbi će biti na najstrašnijem udaru, ako se usvoji bolesna rezolucija o Srebrenici!

Tanja Andric

Live TV

(VIDEO) Vršili najmonstruoznije zločine, a nama bi da sude! Srbi će biti na najstrašnijem udaru, ako se usvoji bolesna rezolucija o Srebrenici!

Podeli vest

O podlim planovima prozapadne opozicije i pritiscima na predsednika Aleksandra Vučića koji dolaze sa Zapada, ali i sramnoj rezoluciji o Srebrenici, govorili su gosti Info večeri, Tomislav Bokan lider pokreta Dinara-Drina-Dunav i Dejan Bulatović, narodni poslanik.

Tomislav Bokan lider pokreta Dunav, Drina, Dinara navodi da su muslimani ubijali srpske žene i decu, dok je Ratko Mladić puštao žene i decu na slobodu.

- Iz Sarajeva stižu pretnje, a dobro se zna šta su oni iz Sarajeva radili nad nedužnim civilima u Drugom svetskom ratu. Uvek su na naše svetkovine činili najveće zločine. U Kravicama je Naser Orić za Božić klao ženu i decu, dok je sa druge strane Ratko Mladić puštao uvek žene i decu na slobodu. U akcijama nisu stradala deca i stari, već su stradali borci tokom borbe u Srebrenici. Sa obe strane je bilo zločina, ali u Srebrenici nije bilo genocida. Šta ćemo sa 8.000 ubijenih Srba u Sarajevu, to po njima nije ni zločin. Vučić traži da se svi zločini osude podjednako - rekao je Bokan.

Dejan Bulatović, narodni poslanik, ističe da nas za genocid optužuju ljudi koji su klali i etnički čistili Srbe na prostorima bivše Jugoslavije i ističe da se dobro zna čiji su zločinci Naser Orić i Ante Pavelić.

- Koliko je teško kada vidite ožalošćene ljude koji su izgubili svoje najmilije, a sada političari iz Sarajeva napadaju Aleksandra Vučića, a klali su nas ostao je samo pepeo i želeli su etničko čišćenje. Jel to ta Evropa gde nas Hrvati optužuju, a nisu objasnili genocid. Činili su vekovima zlodela nad srpskim narodom, napravili smo Jugoslaviju, a onda su nam uzimali deo po deo. Kosovo i Metohija su Srbija, a sada pričaju kako je to država i žele da ukinu RS, mi smo stradalnički narod. Nismo nikada bili na lošim stranama u istoriji, dok su ustaše pravile NDH sve do Zemuna. Odsecali su nam glave i udove u 21. veku, a sada nama pričaju da smo mi genocidni. Nisu naši bili Ante Pavelić i Naser Orić koji su činili zverstva, Ratko Mladić je bio vojnik, a ne koljači kao oni - objasnio je Bulatović.

Foto: Tanja Andric

Dejan Bulatović i Tomislav Bokan

 

Prema rečima narodnog poslanika predsednik Vučić sa ponosom brani Srbiju, iako je pod snažnim pritiscima, a da se na KiM sprema etničko čišćenje.

- Aleksandar Vučić je prvi predsednik koji se usprostavio Zapadu, ali i imao je jake i snažne diplomatske susrete sa najvećim zvaničnicima. Predsednik Vučić sa ponosom brani Srbiju i ponosno kaže da je Srbin. Oni koji trebaju da ćute o zločinima, oni nas optužuju za nekakve genocide. Naš narod krvari dole na Kosovu i Metohiji i tamo se priprema etničko čišćenje. Vidite kroz istoriju koliko smo propatili u zločinima i klanju našeg naroda - zaključio je Bulatović.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Ubila šiptarskog komandanta i osula paljbu prema OVK teroristima! Rada se nije dala do poslednjeg daha: Sve za Srbiju, Srbiju nizašta!
Društvo

Ubila šiptarskog komandanta i osula paljbu prema OVK teroristima! Rada se nije dala do poslednjeg daha: Sve za Srbiju, Srbiju nizašta!

Radmila Petrušić (1948-1999) bila je nastavnik Srpskog jezika i živela je u Pećkoj Banji zajedno sa suprugom Mihailom te sinovima Danilom i Goranom.Radmila je svoj radni vek počela daleke 1968. godine u varoši Vrela u etnički čistom albanskom mestu. Bila je pravi primer hrabre i ponosne Srpkinje koja se uvek vodila krilaticom "Sve za Srbiju, Srbiju nizašta".

06.05.2024

20:49

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Nebojša Bakarec: Kada rejting SNS para nebo, tajkunski mediji ne objavljuju rezultate opozicionih istraživanja!
Kolumne

Nebojša Bakarec: Kada rejting SNS para nebo, tajkunski mediji ne objavljuju rezultate opozicionih istraživanja!

Pre 10 dana -18.05.2024. godine, na društvene mreže sam postavio svoje predviđanje rezultata izbora u Beogradu koje glasi: „Agencija za istraživanje javnog mnjenja u mojoj glavi, predviđa sledeće rezultate izbora za Skupštinu Grada Beograda (110 odbornika): 1."Aleksandar Vučić-Beograd sutra" - 71 odbornik; 2. Savo Manojlović - 19 odbornika; 3. Biram borbu - 14 odbornika; 4. Nestorović - 6 odbornika. Proglašeno je 14 lista. Samo 4 liste će preći cenzus“. Imam 35 godina iskustva u politici, i uglavnom tačno mogu da predvidim rezultate izbora. Promašio sam 2022. godine, kada me je iznenadio faktor „početak rata u Ukrajini“ koji je uzrokovao porast rejtinga stranaka koje su igrale na „rusku kartu“.

28.05.2024

11:00

Vesić se sastao sa Karniserom
Društvo

Vesić se sastao sa Karniserom

Ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Goran Vesić održao je sastanak sa gospodinom Injaki Karniserom (Iñaqui Carnicero), generalnim sekretarom za urbanu agendu, stanovanje i arhitekturu u Ministarstvu saobraćaja, mobilnosti i urbane agende Kraljevine Španije i ambasadorom Kraljevine Španije NJE Huanom Hoze Sans Aparisiom.

28.05.2024

10:31

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

(VIDEO) Slikarska kolonija u najvećem Zavodu za smeštaj odraslih na Balkanu: Državni sekretar i direktorka zapevali sa horom!
Srbija

(VIDEO) Slikarska kolonija u najvećem Zavodu za smeštaj odraslih na Balkanu: Državni sekretar i direktorka zapevali sa horom!

"Međugeneracijska solidarnost kroz likovnu koloniju" u organizaciji Udruženja građana "Teofilos", pod pokroviteljstvom Ministarstva za brigu o porodici i demografiju, okupila je u Zavodu za smeštaj odraslih lica "Male Pčelice" veliki broj ostvarenih umetnika ali i onih budućih, učenike kragujevačkih osnovnih škola i talentovanih korisnika Zavoda.

27.05.2024

19:07