• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

13.06.2016

21:04

(HOT VIDEO) SEKSI KUĆNA POMOĆNICA! Polila se sokom, raskomotila se, pa uzela da riba prozore!

Zanimljivosti

(HOT VIDEO) SEKSI KUĆNA POMOĆNICA! Polila se sokom, raskomotila se, pa uzela da riba prozore!

Podeli vest

Posle ovog snimka dobro ćete razmisliti da li ćete ikada bilo kome prepustiti sređivanje vaše kuće. Niame, jedna porodica u Americi uhvatila je uz pomoć kamera, koje su bile postavljene svuda po stanu, kućnu pomoćnicu u krajnje čudnim situacijama

Da budemo precizni, gospođica je ušla u stan i umesto da se lati krpe, odmah je sela i popila sok, kako bi se verovatno okrepila pred rad koji joj predstoji. Međutim, u tom trenutku se slučajno polila sokom i šta je najlogičnije uraditi do skinuti se.

Ali, to nije sve, ova mlada kućna pomoćnica je nastavila da se ponaša kao da je u svojoj kući, te je uključila veš mašinu oprala svoje stvari, i uzela prvu košulju iz ormabna koja joj se dopala. 

(VIDEO) UVEK SE KUPA GOLA! Zmaj od Šipova masturbirao na najnoviju ukućanku!

Zatim je sela za "soni plej stejšn" i tek na kraju je našla par minuta vremena da sredi stan. Kada je krenula kući, spakovala je košulju koja joj se očigledno veoma dopala, ali ne u orman, već u svoju tašnu.

Printscreen You Tube

Jedno je sigurno, ovakva kućna pomoćnica se sigurno ne bi dopala damama, a da li muškarci maštaju upravo o tome, ostaje da nam vi otkrijete.

ALJKAVUŠA Kupatilo Kim Kardašijan je haos, otkrila njena bivša kućna pomoćnica!

Pogledajte video snimak:




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Peca

pre 7 godina

Eh ...jos da sam tamo bio ja da joj pomognem .......

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija