• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

16.02.2017

22:40

INICIJATIVA! Sedmogodišnja devojčica poslala pismo Guglu: Hoću da radim kod vas!

Zanimljivosti

INICIJATIVA! Sedmogodišnja devojčica poslala pismo Guglu: Hoću da radim kod vas!

Podeli vest

Sedmogodišnja devojčica Kloi Bridžvoter iz Hereforda u Engleskoj poslala je pismo Guglu u kojem je izrazila želju da se zaposli u ovoj čuvenoj kompaniji, a odgovor koji je primila napisao je niko drugi do izvršni direktor firme glavom i bradom

Devojčica je u pismu navela kako ima iskustva u korišćenju tablet računara, igricama, plivanju, spelovanju reči, čitanju i sabiranju, a da joj je velika želja da radi na mestu gde bi mogla da sedi na lejzibegovima i spušta se toboganom.

- Učiteljica je rekla mojim roditeljima da sam veoma dobar đak, a tata me je ubedio ako nastavim tim putem da ću jednog dana uspeti da se zaposlim u Guglu - napisala je malena Kloi i dodala da je ovo drugi put da piše pismo u životu i da je prvo bilo upućeno Deda Mrazu.

printscreen

Odgovor na pismo je, na oduševljenje svih, stigao od Sundara Pičaja, izvršnog direktora Gugla i u njemu poručuje Kloi da ako nastavi vredno da radi i prati svoje snove uspeće u svemu što bude zamislila - od posla u Guglu do olimpijske medalje u plivanju.

- Jedva čekam da porasteš i da primim tvoj zahtev za posao u Guglu - napisao je u pismu Pičaj.

Devojčicin otac je oduševljen i kaže kako Kloi nakon odgovora još više želi da se jednog dana zaposli u Guglu.

- Ne postoje reči zahvalnosti koje mogu da uputim čoveku koji pored silnih obaveza pronađe vremena da odgovori na pismo jednoj devojčici i približi je korak bliže ostvarenju sna - rekao je devojčicin otac za Indipendent.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija