• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: press pretres

02.02.2018

21:00

MACURA SVAKODNEVNO DOBIJA NEPRISTOJNE PONUDE: Na Fejs mi je stigla fotka golišavog momčića, a pisao mi je i ROBIJAŠ!

Zanimljivosti

MACURA SVAKODNEVNO DOBIJA NEPRISTOJNE PONUDE: Na Fejs mi je stigla fotka golišavog momčića, a pisao mi je i ROBIJAŠ!

Podeli vest

Portparolka Hitne pomoći rešila je da otkrije kakva je u krevetu, a progovorila je i o bivšem mužu i navela tačan razlog zbog kog se odlučila na prekid bračne zajednice

Nada Macura (69) je gostujući u emisiji "Press pretres" ispričala zašto se razvela od svog supruga.

- Ja sam sa njim imala i jahtu i skup automobil, ali činilo mi se da je on to sve toliko obožavao i voleo više od mene. Moram vam reći, kada je slojevito oblačenje u pitanju, on je često nosio tange muške, meni to nije smetalo, meni je to ok - navela je najpoznatija doktorka u Srbiji.

Voditelj je pitao da li joj se udvaraju muškarci i kakva je u seksu, na šta je odgovorila:

- Mnogo mi pišu na društvenim mrežama. Evo pre neki dan mi je neki mladić od 21 godinu poslao sliku u gaćicama, ma ima svašta. Dobijala sam pisma od jednog zatvorenika i svašta imam u telefonu i plašim se uvek da ga ne izgubim. Ne volim seks za jedno veče, volim ja da se to ponovi više puta, a ja sam strastvena, od njih posle mene može samo pepeo da ostane.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
amilo

pre 6 godina

pa ljudi moji ona i stravstveni seks ???????????????????????

Ana

pre 6 godina

Godine ništa ne znače - pogledajte Radu Djuričin, 84 god, Vericu Rakočević, 70 god, Tanju Bošković, 65 god. i druge SUPER žene koje, i bez plasticnih operacija, fantasticno izgledaju. Ova blesača, Macura, je po prirodi ružna, ništa ne bi bolje izgledala ni da ima 40 godina manje.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija