• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

23.02.2018

21:10

(FOTO) SEKS-GURU UČI ŽENE DA ZAVODE BOGATAŠE! Ovako je ljubavni instruktor na Seks akademiji ZALUDEO RUSKINJE!

Zanimljivosti

(FOTO) SEKS-GURU UČI ŽENE DA ZAVODE BOGATAŠE! Ovako je ljubavni instruktor na Seks akademiji ZALUDEO RUSKINJE!

Podeli vest

Aleksandar Kirilov (36), zvani Aleks Lesli, na svojoj Seks akademiji uči devojke seksualnim metodama i manipulaciji. Tvrdi da je omogućio stotinama njih da nađu dobru priliku za vezu ili brak

Seks-guru iz Moskve Aleksandar Kirilov (36) uči žene da zavode bogataše. Kirilov, poznatiji pod imenom Aleks Lesli, već nekoliko godina drži Seks akademiju i hvali se time da je omogućio stotinama devojaka da "ulove" dobru priliku za vezu ili brak. 

Menja im život

Kirilov, koji je po struci matematičar sa diplomom Moskovskog državnog univerziteta, na Seks akademiji nudi dve vrste obuka, od kojih osnovna traje dva dana i košta 115 evra (oko 8.000 rubalja). Napredniji kurs traje nedelju dana, a cena mu je 330 evra (oko 23.000 rubalja). On kaže da je ekspert u oblastima muško-ženskog zavođenja, nestandardnih veza, seksa, sado-mazo seksa, tehnika orgazma i oblikovanja emocija. 

Seks-guru obećava polaznicama da će im otkriti tajnu kako da lako zavedu bogataša.

- Ulovite najbolje muškarce u Moskvi i uvucite ih u zamku. Imaćete na tacni jednog ili nekoliko frajera koji će vam biti potčinjeni - poručuje Kirilov na reklami za svoje kurseve.

Informer

Ekspert sam u oblastima muško-ženskog zavođenja, nestandardnih veza, seksa i oblikovanja emocija
Aleksandar Kirilov

Rus, koji na društvenim mrežama stalno objavljuje provokativne fotografije na kojima je go do pojasa među gomilom obnaženih učenica, garantuje uspeh. 

- Devojke učim tehnikama koje im menjaju ceo život - kako da koriste ljubomoru i manipulaciju da pokore muškarce. Pomoću njih je moguće naterati bilo kog frajera da se zaljubi. Podučavam ih kako da manipulišu emocijama i srcima neženja i najpoznatijih muškaraca na svetu. Nakon obuke one postaju hrabre, samopouzdane i ženstvene, devojke za koje nema prepreka i pred kojima svi padaju - objašnjava Kirilov.

Informer

On na treninzima ohrabruje polaznice da slobodno prilaze muškarcima i osvajaju ih, a tvrdi da sve žene mogu biti zavodnice.

- Pored umeća zavođenja i flerta, obučavam polaznice da budu dobre u seksu i nezaboravne u krevetu - naveo je Kirilov.

Dresira ih kao pse

Kako je otkrio, polaznice kurseva uči seksualnim veštinama pomoću tehnika koje se primenjuju prilikom dresure pasa.

330
evra košta kurs od nedelju dana, a 115 evra je trening od samo dva dana

- Osnovni princip treninga je pohvala i kazna. Hvalite nekoga emotivno i intenzivno, a s druge strane, kažnjavanje je hladno, bez emocija. Kao prilikom dresure pasa - objašnjava guru.

Najbolja učenica zavela tajkuna Olega Deripasku

Aleksandar Kirilov hvali se da mu je jedna od najboljih učenica bila ruska starleta Anastasija Vašukevič, poznatija pod imenom Nastja Ribka. Ona je u avgustu 2016. posle kursa kod Kirilova zavela ruskog metalurškog tajkuna Olega Deripasku (50), čije se bogatstvo procenjuje na 6,6 milijardi dolara.

Informer

Ribka je sa još nekoliko devojaka provela tri dana na milijarderovoj jahti kada je, kako je navela, imala i seks sa Deripaskom. Objavila je gomilu fotografija sa tajkunom na njegovom brodu, a u njihovom društvu bio je i zamenik premijera Sergej Prikhodko.

Zbog tih njenih fotografija u Rusiji je izbio skandal jer su ih mediji iskoristili da dokažu vezu između Deripaske i Kremlja. Oligarh je zato tužio Ribku, navodeći da mu je ugrozila privatnost. Sud u Moskvi prošle nedelje presudio je u korist milijardera i naložio da starleta ukloni slike i snimke sa Instagrama i Jutjuba. 

Informer




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
ranjellypaun

pre 6 godina

Jadan li je taj i njegov kurs. Ocigledno je vrlo pametan, sa diplomom matematicara na Moskovskom Univerzitetu, a zna se kako su teske ruske skole.....Ocekujem sad, da se i kod nas pojavi neko ko ce da otvori ovakvu skolu......, a sta je sa onim iskrenim, ne folirantskim odnosom.......o cemu mi pricamo. Ocigledno dosla gluma iz Holivuda, iz Amerike i na sve ove nase prostore..............svi smo postali glumci i foliranti.........fuj.......zaraza se brzo siri........

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17