• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Web-tribune

05.11.2018

22:10

(VIDEO) EKSPERTI ZA BIBLIJU UZNEMIRENI: TRI PREDSKAZANJA ZA KRAJ SVETA ISPUNJENA - Znak u Jerusalimu ŠOKIRAO IZRAEL!

Zanimljivosti

(VIDEO) EKSPERTI ZA BIBLIJU UZNEMIRENI: TRI PREDSKAZANJA ZA KRAJ SVETA ISPUNJENA - Znak u Jerusalimu ŠOKIRAO IZRAEL!

Podeli vest

Pojedini proučavaoci Biblije sada strahuju da je reč o tri dokaza da se apokaliptična proročanstva jedno za drugim ispunjavaju

Zmija koja je juče izmilela iz Zida plača u Jerusalimu podigla je buru u glavnom gradu Izraela, jer je po nekim jevrejskim učenjacima to treći znak da je kraj sveta blizu.

Ribe u Mrtvom moru

Ovaj znak došao je posle rođenja crvene junice i riba koje su je pojavile u Mrtvom moru. Pojedini proučavaoci Biblije sada strahuju da je reč o tri dokaza da se apokaliptična proročanstva jedno za drugim ispunjavaju.

Video zmije koja izlazi iz Zida plača, a onda juri goluba podelili su mnogi jevrejski blogeri.

- Zloslutno znamenje, personifikovano zmijom iz Edena, ponovo će se javiti u danima pre Mesije - naveo je portal "Breaking News Israel".

Oni dodaju da je golub koga je uplašila zmija pokazatelj da živimo u "opasnim vremenima".

Prošlog meseca je izraelski fotoreporter Noam Bedein objavio slike živih stvorenja u malim vrtačama oko Mrtvog mora. On tvrdi da je na ispom mestu uočio i biljke.

STIŽE IZVIDNICA: Asteroid ubrzao, naučnici misle da je VANZEMALJSKI OBJEKAT!

U Bibliji piše da je zemlja na kojoj su se nalazili Sodoma i Gomora nakon njihovog uništenja postalo neplodnja pustinja. Po mnogima baš se tu sada nalazi Mrtvo more.

Jezekilj, sveštenik i jedan od proroka Starog zaveta, govorio je da će pred kraj svet slane i puste vode ponovo biti pune života. Za ovu njegovu rečenicu sada su se uhvatili mnogi učenjaci.

NAUČNICI REŠILI BIBLIJSKU MISTERIJU: Evo čije ime se krije iza BROJA ZVERI 666!

- I sve životinje što se miču kuda god dođu ove reke, biće žive i biće veliko mnoštvo riba, jer kad dođe ova voda onamo, druga će postati zdrava, i sve će biti živo gde ova reka dođe - piše u 47 glavi knjige Jezekilja.

Bedein je rekao lokalnim medijima da kada dođete do Mrtvog mora, najniže tačke na Zemlji, vidite da se to poročanstvo ostvaruje.

- Ovo mesto je prokleto u biblijskim vremenima, a sada možete da dođete ovde, istražujete vrtače i vidite ribe u mestima gde je nivo ovde opao - o svemu tome pričao je Jezekilj, da će zemlja procvetati kada se Jevreji vrate - rekao je on, prenosi "San".

Crvena junica

Mesec dana pre riba još jedan događaj uzburkao je javnost željnu apokalipse - prva "crvena junica u 2.000 godina" rodila se u Izraelu.

(VIDEO) MAŠINE ĆE NAM DOĆI GLAVE! Prvi put uključen SUPERKOMPJUTER koji do detalja RADI ISTO ŠTO I LJUDSKI MOZAK!

I u hrišćanstvu i u judaizmu rođenje crvene junice u Svetoj zemlji je jedno od glavnih pokazatelja bliskog kraja sveta.

Nakon "pažljivog ispitvanja" teleta, rabini stručnjaci potvrdili su da je ova kravica "održiv kandidat za biblijsku crvenu junicu".


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju
Društvo

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju

Više javno tužilaštvo u Vranju saopštilo je juče da je obdukcija pokazala da je uzrok smrti porodilje M. A iz okoline Preševa 17. aprila, ruptura materice sa posledičnim iskrvarenjem i da bi se u tom slučaju moglo raditi o krivičnom delu nesavesnog pružanja lekarske pomoći koje se zbog smrtne posledice može kvalifikovati kao teško delo protiv zdravlja ljudi.

26.04.2024

21:04

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17