• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

18.11.2018

12:43

(VIDEO) KUPIO "AJFON" ZA 360 KILA KOVANICA! Ruski bloger namučio radnike američkog tehnološkog giganta

Zanimljivosti

(VIDEO) KUPIO "AJFON" ZA 360 KILA KOVANICA! Ruski bloger namučio radnike američkog tehnološkog giganta

Podeli vest

Ruski bloger Svjatoslav Kovalenko kupio je novi "ajfon XS" za 100.000 kovanica od po jednu rublju, što je oko 1.400 dolara. Novčiće je u radnju doneo u kadi, a prodavci su ih brojali dva sata

Ruski bloger Svjatoslav Kovalenko iz Moskve kupio je najnoviji "ajfon XS", koji košta 1.400 dolara, za 100.000 kovanica od po jednu rublju. Kovalenko je novac, koji je težio čak 360 kilograma, u prodavnicu "Epla" doneo u kadi, koju je nosio uz pomoć pet drugara, a zaposlenima je trebalo više od dva sata da prebroje novčiće.

Mislili da je napad

Bloger je naveo da je, uz pomoć prijatelja, više od dva meseca prikupljao kovanice od po jednu rublju. Čuvali su ih u kesama i na kraju ih zajedno prosuli u kadu. Zatim su kadu sa novcem u gepeku džipa prevezli do tržnog centra "Jevropejskij" u Moskvi, gde se nalazi "Eplova" prodavnica.

Budući da su bili sumnjivi, ispred radnje ih je sačekalo obezbeđenje, koje je pokušalo da ih spreči da uđu.
- U čemu je problem? Došli smo da kupimo telefon i nosimo novac za to - pravdao se Kovalenko.

 

 

Na kraju je menadžerka prodavnice Ljudmila Semušina dozvolila mladićima da unesu kadu u radnju. Ona je navela da su svi bili u šoku kad su videli šestoricu momaka da nose kadu, te da je zato reagovalo obezbeđenje.
- Uspaničili smo se. Mislili smo da hoće da nas napadnu i da nose neko oružje. Tek posle njihove prepirke sa obezbeđenjem, shvatili smo da su u stvari doneli novčiće - rekla je Semušina.

Foto: Instagram/you tube/kovalenkosvyat

 

Neobično, ali legalno


Prema njenim rečima, mladićima je dozvoljeno da unesu kadu u prodavnicu jer imaju pravo da plate telefon kako god žele.
- Veoma je neuobičajeno da neko donese 100.000 rubalja u kovanicama, ali to nije zabranjeno. Našim zaposlenima je trebalo više od dva sata da prebroje novčiće. Bilo ih je tačno 100.000, što je oko 1.400 dolara, koliko i košta novi "ajfon". Na kraju smo prodali telefon klijentu - navela je menadžerka.

Foto: Instagram/you tube/kovalenkosvyat

 

Kovalenko se na Instagramu pohvalio svojom akcijom, koju je celu snimio.
- Ovo je legendarna kada, koja je promenila sve. Bravo za nas - istakao je Rus, pokazujući na praznu kadu.

 

Zapao za oko producentima u SAD

Foto: Instagram/you tube/kovalenkosvyat

 

Svjatoslav Kovalenko je sa svojom akcijom zapao za oko producentima u SAD. Autori američke televizijske emisije "Right This Minute", koja se emituje od 2011. i bavi zanimljivostima na internetu, tražili su Kovalenku snimak akcije u "Eplu" da bi ga koristili u svom programu.
- Vau, bravo za ekipu. Sviđa nam se to što radite. Pozdrav iz SAD - napisali su producenti u komentaru ispod Kovalenkovog videa.

 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Nena

pre 5 godina

Kod nas ih ne bi ni pustili u prodavnicu niti bi primili sitan novac u tolikoj količini.

Ma ajde

pre 5 godina

Sto ti neumes da vodis prodavnicu Nego ajde to nego nemas pojma sta je dozvoljeno sta nije po zakonu,mora da primis baka neno

Sto me ne pitase

pre 5 godina

Najbrze, najefikasnije bi bilo, da su izmerili jedne rublje ili 100, pa izmerili tezinu svih ostalih, podelili i eto rezultata. Zar ne?

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija