• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Index.hr

11.09.2019

12:49

(VIDEO/FOTO) "RADIJE BIH UMRLA ZGODNA NEGO ŽIVELA RUŽNA!" To je ŽIVOTNI MOTO INFLUENSERKE Ave Luis

Zanimljivosti

(VIDEO/FOTO) "RADIJE BIH UMRLA ZGODNA NEGO ŽIVELA RUŽNA!" To je ŽIVOTNI MOTO INFLUENSERKE Ave Luis

Podeli vest

Uticajna instagramerka Ava Luis, koju na pomenutoj društvenoj mreži prati oko 118 hiljada ljudi, nedavno se našla u centru pažnje nakon što je izjavila da bi - radije umrla zgodna nego živela ružna -

Ava je to rekla tokom gostovanja kod Dr. Fila gde je govorila o kontroverznim čajevima za mršavljenje. Priznala je kako zarađuje oko tri hiljade dolara mesečno reklamirajući proizvode poput "čaja za detoksikaciju" koji može sadržavati laksative, kao i lizalice koje smanjuju apetit. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Two things I haven’t seen in my lifetime 1. A ufo 2. A man I need ?

Објава коју дели Ava Louise (@avalouiise) дана 19. Мај 2019. у 3:52 PDT


Ovi proizvodi su posebno popularni među mladim ženama, a u centru pažnje javnosti su se našli nakon što ih je promovisala i Kim Kardašian. Kritike su se odnosile na to da Kim na takav način ohrabruje ranjivu grupu ljudi da razviju nezdrav odnos prema hrani. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

And I love it when your hairs still wet cuz you just took a showerrr

Објава коју дели Ava Louise (@avalouiise) дана 24. Јун 2018. у 12:19 PDT


- Poremećaji u ishrani su stvaran problem za mnoge mlade ljude. Način na koji Kim Kardašian podstiče svoje fanove da razviju nezdrav odnos prema hrani strašan je i ozbiljno zabrinjava - napisao je doktor Liam Haket. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Lose your mind in it

Објава коју дели Ava Louise (@avalouiise) дана 29. Јул 2018. у 8:47 PDT


Ava je u nedavnom intervjuu za Gen otkrila kako je njena ambicija da postane slavna na Instagramu uticala na njenu sliku o sopstvenom telu. 

- Ne shvatate to dok popularnost ne počne da vam raste, ali što bolje izgledate to ćete više novca zaraditi. Jednostavno vas drugačije tretiraju kad izgledate poput lutke - tvrdi. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

❄️

Објава коју дели Ava Louise (@avalouiise) дана 24. Мар 2019. у 10:16 PDT


- Zbog društvenih mreža trpim veliki pritisak, ali i zahvalna sam zbog toga. Pitam se kako bih izgledala da ne postoji Instagram - zaključila je.

POGLEDAJTE VIDEO:

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17