• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

07.06.2020

14:40

ŠUMA U OBLIKU GITARE! Krije u sebi tužnu ljubavnu priču VREDNU ROMANA! Posle NJENE SMRTI JE ZASADIO DRVEĆE (VIDEO)

Zanimljivosti

ŠUMA U OBLIKU GITARE! Krije u sebi tužnu ljubavnu priču VREDNU ROMANA! Posle NJENE SMRTI JE ZASADIO DRVEĆE (VIDEO)

Podeli vest

Šuma u obliku gitare nalazi se u Argentini!

Neke ljubavi su toliko snažne i vanvremenske da se o njima pišu knjige, pričaju priče i pevaju pesme. Da život piše romane, uverio se i Pedro Martin Ureda iz Argentine, jedini čovek na svetu koji u svom posedu ima šumu u obliku gitare. Međutim, iza ovog dela kom se dive svi koji se u vazduhu nađu iznad šume u regiji Pampar, krije se tužna ljubavna priča.

ODRASLA MOŽE STATI U U DLAN! Ova vrsta mačke je VRLO UGROŽENA - Toliko je mala da ćete pomisliti da je MAČE, ALI NIJE! (VIDEO)

Naime, Pedro je ovaj zanimljivi poduhvat planirao sa svojom suprugom Grasijelom. Inspiraciju je pronašla sama Grasijela kada je jednom letela avionom iznad Pampe i primetila farmu koja, kroz topografiju, liči na vedro za mleko. Odlučila je da na njihovoj farmi naprave džinovsku gitaru, jer je oduvek volela taj instrument. Realizaciji tog projekta želeli su da se posvetite čim budu imali više vremena.

Foto: Printscreen You Tube

Nažalost, Pedrova Grasijela je u 25. godini iznenada preminula. Aneurizma na mozgu pokosila je kako nju tako i peto dete koje je nosila. Nesrećni Pedro nije želeo da želju svoje supruge ostavi neostvarenu, pa je odlučio da nakon nekoliko godina, sam zasadi šumu. Sada star 71 godinu, on i njegovo četvoro dece zasadili su skoro 7000 stabala za sve ove godine.  Bilo je potrebno više decenija da šuma konačno dobije željeni oblik.

ZOMBI PILETINA JE BUKVALNO POBEGLA SA TANJIRA! Fenomen koji su pogledali MILIONI konačno OBJAŠNJEN - Ovo je AKTIVIRALO MESO! (VIDEO)

Za ivice koristio je čempres, od čega je napravio i zvezdu na sredini, a plavi eukaliptus koristio je da izvede žice gitare. U pogledu na nesvakidašnju šumu uživaju mnogi turisti koji se vinu nad Pampasom, dok Pedro, njen kreator, u lepotama svog dela koje ga podseća na ljubav, uživa samo gledajući slike, jer se plaši letenja.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Sara Ćirković šampionka Evrope!
Ostali sportovi

Sara Ćirković šampionka Evrope!

Kakav uspeh za srpski sport! Mlada srpska bokserka Sara Ćirković (19) osvojila je titulu šampiona Evrope, pošto je u finalu šampionata u Beogradu, u kategoriji do 54 kg, ubedljivo savladala Rumunku Lakramioaru Perijok.

27.04.2024

18:22

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija