• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/J.G.

08.09.2022

07:59

SVE JE U DETALJIMA! Pogledajte IZBLIZA venčanice koje je nosila JLO na drugom venčanju sa Aflekom! (FOTO)

Reuters

Zanimljivosti

SVE JE U DETALJIMA! Pogledajte IZBLIZA venčanice koje je nosila JLO na drugom venčanju sa Aflekom! (FOTO)

Podeli vest

Dženifer Lopez je za venčanje u Džordžiji, koje se održalo na imanju Bena Afleka, promenila tri venčanice koje potpisuje Ralf Loren

Dženifer Lopez i Ben Aflek drugi put su izgovorili sudbonosno "da" jednog vikenda na glumčevom imanju u Džordžiji, a potom su se uputili u Evropu, na medeni mesec.

Ipak, prašina oko njih dvoje se još uvek nije slegla, pa tako skoro svakodnevno isplivavaju nove informacije vezane za njihovo venčanje.

Nedavno smo imali priliku da vidimo snimak plesa i pevanja, koji je na venčanju priredila Dženifer svom dragom (podsetite se na linku OVDE), a sada možete videti i nekoliko novih fotografija njenih venčanica.

Kao što ćete primetiti, sve je u detaljima, pa su tako kristali, peruške i perle bili dominantni i upečatljivi.

Evo kako je izgledala:

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Bennifer?? (@moodof90.s)

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Bennifer?? (@moodof90.s)

 

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija