• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

13.10.2022

09:00

BILA POTPUNO GOLA U SOBI SA 30 LJUDI! Popularna glumica otkrila DETALJE koje niko nije znao

Zanimljivosti

BILA POTPUNO GOLA U SOBI SA 30 LJUDI! Popularna glumica otkrila DETALJE koje niko nije znao

Podeli vest

Jedna od najplaćenijih glumica na svetu, Margo Robi progovorila je o snimanju filma "Wolf Of Wall Street" u kojem je glumila sa kolegom Leonardom Dikapriom

Film Martina Skorsezea iz 2013. godine je postao veliki hit, a Margo je priznala da je sama insistirala sa u prepoznatljivm scenama bude gola.

 "Mislim da je golotinja radi golotinje sramotna. Ako su to stavili samo da devojka skine gornji deo odeće, onda je to odvratno. I uvek to možete da kažete".

 - Ali takođe mislim da je odvratno da u situacijama kada bi se neko skinuo u stvarnom životu - u filmu ostavi grudnjak na sebi ili podigne čaršav. Jednako me iritira da vidim nekoga ko je kao koreografija da ga se pokriva -  nastavila je Margo.

 

 

 - Cela poenta Naomi je da je njeno telo njen jedini oblik valute na ovom svetu. Dakle, kada je Skorseze pokušavao da mi pomogne i rekao da bih možda mogla da nosim ogrtač u sceni u kojoj ona zavodi Džordana, rekla sam da ne bi. Mora biti gola. Ona polaže svoje karte na sto -  ispričala je.

 

 

Glumica je u nastavku intervjua rekla da je morala "stvarno duboko da se posveti" sceni. U razgovoru 2018. godine otkrila je da je tokom snimanja ovih scena u maloj spavaćoj sobi bilo 30 članova ekipe uz glumce.

bonus video:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Aleksandar Vulin o izborima 2. juna: Vučić mora da se bavi izborima, ovo nisu lokalni izbori, hoće da slome kičmu Vučiću i našoj slobodarskoj politici
Izbori 2024

Aleksandar Vulin o izborima 2. juna: Vučić mora da se bavi izborima, ovo nisu lokalni izbori, hoće da slome kičmu Vučiću i našoj slobodarskoj politici

Gostujući u jutarnjem programu televizije Prva, Aleksandar Vulin je kazao da se 2. juna odlučuje o budućnosti Srbije, te da nije reč o lokalnim izborima koji se samo tako zovu. Vulin je kazao da na ovim izborima hoće da slome kičmu Vučiću da bismo se odrekli Republike Srpske, Kosova i Metohije, da bismo priznali da smo genocidan narod i uveli sankcije Rusiji.

27.04.2024

12:39

Vesti

Sve stoji! Na granicama puno kao u košnici, kolone kilometarske
Društvo

Sve stoji! Na granicama puno kao u košnici, kolone kilometarske

Saobraćaj je jutros bio umerenog intenziteta, ali u toku dana se očekuje pojačan saobraćaj, pre svega na auto-putevima, a zatim ka graničnim prelazima i na izlazima iz većih gradskih sredina, saopštio je Auto-moto savez Srbije (AMSS). Trenutno su najveće gužve na graničnim prelazima Batrovci i Preševo.

27.04.2024

16:25

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Grčka uvodi šestodnevnu radnu nedelju!
još obaveza

Grčka uvodi šestodnevnu radnu nedelju!

U Grčkoj se od jula uvodi šestodnevna radna nedelja, a ova obaveza će se odnositi na državne službe, komunalna preduzeća, banke, privredna društva, organizacije i poljoprivredna gazdinstva koja su do sada praktikovala petodnevni nedeljni sistem rada.

27.04.2024

14:12

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija