• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

18.10.2022

10:00

ISPLIVALA ŠOK INFORMACIJA O BREDU PITU! Šminkerke otkrile nešto NEVEROVATNO

tanjug/ap

Zanimljivosti

ISPLIVALA ŠOK INFORMACIJA O BREDU PITU! Šminkerke otkrile nešto NEVEROVATNO

Podeli vest

Glumac Bred Pit oduvek je važio za jednog od najzgodnijih muškaraca na svetu, ali malo ko zna da se on stidi jednog dela svog tela, a to je zadnjica

Glumica Đina Dejvis je u svojoj novoj autobiografiji "Dying of Politeness" ispričala detalje sa snimanja filma sa Bredom Pitom. Otkrila je da se slavni glumac toliko sramio jednog dela svoga tela, da je šminkerkama tražio da ga prekriju šminkom. Reč je o bubuljici na zadnjici, koju je dugo imao, a zbog koje mu je bilo jako neprijatno.

- Bred nije mario za pompu koja je uvek vladala oko njegovog dobrog izgleda. Samo mu je bilo neprijatno zbog uporne bubuljice na zadnjici koju su šminkerke pokrivale nakon svake scene - otkrila je glumica, a Bred Pit je jednom prilikom istakao da je neizmerno zahvalan na ulozi koju je dobio u filmu "Thlema and Louis".

Foto: Tanjug

Bred Pit

- Nisam imao šta da pokažem osim svoj rad kao statista, ali oni su rizikovali i dali mi ulogu. Mislim da su ostali bili očajni, da vam iskreno kažem. Već su snimali, a ja sam kasnio jer sam bio na snimanju i radio - rekao je glumac.

bonus video:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Babaloo

pre 1 godinu

Da li to znaci da je Brad Pitt uvek pokazivao holu guzicu u filmovima?

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Dve tragedije za nedelju dana! Da li neko namerno ubija svetske lidere? (VIDEO)
Live TV

Dve tragedije za nedelju dana! Da li neko namerno ubija svetske lidere? (VIDEO)

Još uvek nema zvaničnih informacija o tome šta se dogodilo sa iranskim predsednikom. Premijer Slovačke na svu sreću je živ, ali ono što se dogodilo je ili namerna opstrukcija ili neverovatan propust njegovog ličnog obezbeđenja. Na sve aktuelne teme u svetu u emisiji "Info dan" govorili su dr Stanislav Sretenović, istoričar i Bojan Dimitrijević, ekonomista.

21.05.2024

16:56

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Piksi u Loznici! Selektor stigao na finale Kupa! (VIDEO)
Fudbal

Piksi u Loznici! Selektor stigao na finale Kupa! (VIDEO)

Fudbaleri Crvene zvezde i Vojvodine večeras na stadionu "Lagator" u Loznici igraju finale Kupa Srbije, a meč je privukao veliku pažnju srpske fudbalske javnosti. Kako javlja naš izveštač iz Loznice, na novootvoreni stadion stigao je i selektor reprezentacije Srbije Dragan Stojković Piksi.

21.05.2024

19:54

Planeta

Tempirana bomba u srcu Evrope, sat otkucava! Brojke su neumoljive i sve su alarmantnije - može li stari kontinet preživeti?!
Sami su to tražili

Tempirana bomba u srcu Evrope, sat otkucava! Brojke su neumoljive i sve su alarmantnije - može li stari kontinet preživeti?!

Demokratija je u Evropi zamišljena kao osnovna vrednost koju podržava šira javnost širom kontinenta. Istovremeno, a talas ekstremne desnice, čiji se vrhunac očekuje tokom evropskih izbora u junu, smatra se samo prolaznom političkom pojavom. I dalje se veruje da će evropska demokratija opstati - iako zvuči utešno, to nije sasvim tačno, piše Politiko .

21.05.2024

19:30

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija