• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/J.G.

27.11.2022

07:20

ZA NJIH RAZVOD NIJE ZNAČIO KONAČAN KRAJ! Ove velike zvezde su se DVA PUTA venčavale sa ISTIM PARTNEROM!

Zanimljivosti

ZA NJIH RAZVOD NIJE ZNAČIO KONAČAN KRAJ! Ove velike zvezde su se DVA PUTA venčavale sa ISTIM PARTNEROM!

Podeli vest

Elizabet Tejlor, Eminem i Pamela Anderson su dva puta izgovorili sudbonosno "da" svojim partnerima

U svetu Holivuda, izgleda da je zvezdama lako da se zaljube, a još lakše da se odljube. Razvod su iskusile mnoge poznate ličnosti, ali u nekim slučajevima to nije bio kraj njihove priče.

Neke zvezde su raskinule sa svojom drugom polovinom, samo da bi ponovo zapalile svoju ljubav. Evo i nekih od poznatih ličnosti, koje su se dvaput venčavale za istu osobu. 

Elizabet Tejlor

Ričard Barton i Elizabet Tejlor prvi put su se sreli na snimanju filma Kleopatra ranih 1960-ih. Odmah osetivši strastvenu vezu jedno sa drugim, započeli su aferu, uprkos tome što su oboje bili u braku sa drugim ljudima. Tejlor je bila udata za Edija Fišera, njenog četvrtog muža, u to vreme, a Barton je bio u prvom braku sa Sibil Kristofer.

Barton i Tejlor su se prvi put venčali 15. marta 1964, a razveli su se 10 godina kasnije. Kako to opisuje Veniti Fer, "Tejlorova zavisnost od tableta, Bartonov alkoholizam u kasnoj fazi i njegova afera sa glumicom Natali Delon i frenetični način života, na kraju su razdvojili legendarne ljubavnike.

Godinu dana kasnije, par se pomirio i venčali su se po drugi put u Bocvani u oktobru 1975. Njihova ponovo rasplamsana strast nije bila dovoljna da im drugi brak uspe, pa su se ponovo razveli poslednji put 1. avgusta 1976. godine. Prema odlomcima iz Bartonovih dnevnikam koje je objavio "The Daily Mail", Bartonov alkoholizam i Tejlorin neuspeh da se oslobodi zavisnosti od tableta su ponovo bili razlog propasti ove burne ljubavne priče.

Foto: APfoto

Elizabet Tejlor

Eminem

Eminem je upoznao svoju buduću suprugu Kimberli Skot u ustanovi za problematične adolescente, kada je on imao 15, a ona 13 godina. Buduća rep zvezda bila je za stolom i izgovarala stihove pesme LL Cool J-a "I'm Bad" kada ga je njegova buduća žena primetila . Pošto nije imala mesto koje bi zvala svojim domom, Skotova se uselila kod Eminema i njegove majke kasnih 1980-ih. Oni su dočekali svoje prvo dete, Hejli Džejd, 1995. godine.

Par se prvi put venčao 14. juna 1999, neposredno pre Eminemove prve turneje. Kao što će svaki njegov slušalac sigurno znati, par je imao burnu vezu, a on je često pisao negativne, nasilne tekstove o njoj. Borila se sa svojim mentalnim zdravljem, kako prenosi "The Sun", čemu sve veća slava repera nije pomogla. Dve godine kasnije, par se razveo, zadržavajući zajedničko starateljstvo nad ćerkom.

Par je ostao u kontaktu nekoliko godina nakon razvoda i odlučio je da se ponovo venča, proslavivši malom ceremonijom u januaru 2006. Nažalost, samo tri meseca kasnije, okončali su svoj drugi brak nakon velikesvađe, navodi Nevs.com.au.

Foto: Reuters

Eminem

Pamela Anderson

Pamela Anderson se udala za poker igrača Rika Salomona oktobra 2007. u Las Vegasu. Nažalost, do decembra, Andersonova je tražila poništenje na osnovu prevare, a par se razišao. Ali ne izgaraju svi požari tako lako.

Par je pokušao da ponovo rasplamsa ljubav 2013. i venčali su se poslednji put 2014. Ali stvari između njih su postale loše u julu 2014. pa su se ponovo razveli. Kako je preneo People, Andersonova je ubrzo potom podnela zahtev za zabranu prilaska, tvrdeći da je Salomon bio nasilan i nestabilan. Njegov predstavnik tada nije imao komentar.

Foto: Reuters

Pamela Anderson

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju
Društvo

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju

Više javno tužilaštvo u Vranju saopštilo je juče da je obdukcija pokazala da je uzrok smrti porodilje M. A iz okoline Preševa 17. aprila, ruptura materice sa posledičnim iskrvarenjem i da bi se u tom slučaju moglo raditi o krivičnom delu nesavesnog pružanja lekarske pomoći koje se zbog smrtne posledice može kvalifikovati kao teško delo protiv zdravlja ljudi.

26.04.2024

21:04

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17