• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

12.12.2022

18:07

TEST LIČNOSTI! Ono što prvo uočite na slici otkriće vašu SKRIVENU stranu! (FOTO)

unsplash.com

Zanimljivosti

TEST LIČNOSTI! Ono što prvo uočite na slici otkriće vašu SKRIVENU stranu! (FOTO)

Podeli vest

Da li ćete prvo uočiti balerinu, viteza ili starca? To će vam otkriti vašu najdublju stranu ličnosti

Psiholozi koristi apstraktne slike kako bi tumačili vaše kreativno razmišljanje, percepciju, posmatranje detalja ili šire slike stvarnosti i slkrivene strane vaše ličnosti.

Posmatrajte sliku i ono što ste prvo ugledali može vam otkriti nešto novo o vašem karakteru i podsvesti.

 

 

Lice starca

Ako ste prvo primetili lice starca, to znači da u životu posmatrate širu sliku stvari. Svako od nas na osnovu svoje percepcije i načina razmišljanja kreira svoj život, planira i pokušava da reši izazove. Lice starca na ovoj slici ukazuje na mudrost, tumačenje iskustva, povrtaka u prošlost i često prisećanje lepih uspomena na kojima ste zahvalni. Oživite sve što je potrebno kako bi vaša duša i srce bili ispunjeni.

Možda ste jednom ili nekoliko puta u životu sreli nekoga ko vam je pomogao da prebrodite najcrnja vremena svog života, a sada ovu dobrotu i mudrost prenosite drugima kako bi im pomogli da prevaziđu težak period. Vaša snaga je vaš unutrašnji mir, a vaše srce vidi bezbroj mogućnosti kako bi ovaj svet pretvorilo u bolje mesto za život.

Vitez u oklopu

Ako ste prvo primetili viteza u oklopu, to znači da najviše od svega u životu želite da se zabavite. Uživanje i hedonistička narav su vaši vodiči, ali moguće je i da se suočavate sa nekom potisnutom emocionalnom traumom. Zbog nje na dušu uvek navlačite zamišljeni oklop koji bi trebao da vas zaštiti od svih opasnosti, ne dozvoljavajući da ponovo osetite emocionalnu bol.

Želite da stvorite jake i stabilne ljubavne i prijateljske veze, ali pre svega morate se posvetiti svom unutrašnjem biću.

Poverujte da ste divni i da zaslužujete ljubav - vredni ste svake lepote u ovom životu. Otpustite bol koji je obuzeo vaše srce i verujte da ste sigurni. Verujte da je ljubav stvorena za vas i vi za nju, a Univerzum će čuti vaše težnje.

Za počletak, pokušajte da se otvorite bliskim ljudima u koje imate poverenja. Nemojte ih držati na distanci. Cenite svaki trenutak sa dragim ljudima jer je svaki dragoceni dar Univerzuma koji isceljuje vašu dušu.

Dve balerine

Ako ste na slici prvo ugledali dve devojke koje plešu, to znači da ste romantični i da život posmatrate kroz "ružičasti" dvogled ljubavi. Međutim, svoju romantičnu i emotivnu stranu retko pokazujete pred drugima. Bez obzira koliko nekoga volite, vrlo vam je teško da otvorite svoje srce i pokažete osećanja. Pokušajte da prevaziđete tu blokadu sa par ljubaznih reči, nekim poklonom ili toplim zagrljajem. Pokažite ljudima oko sebe koliko su vam važni u životu.

Takođe, to što ste prvo primetili balerinu na podsvesnom nivou može ukazivati da imate neke skrivene želje. Ne držite ih zaključanim. Na primer, ako želite da otputujete u neku daleku zamelju, napravite plan putovanja i radite na tome da svoju želju oživite. Ili, ako ste ceo život sanjali da naučite drugi strani jezik, počnite da ga učite, a nemojte samo o tome sanjariti.

Život za vas može biti neverovatno lepo putovanje - ako sami sebi pomognete, i Univerzum će vam pomoći!


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Aleksandar Vulin o izborima 2. juna: Vučić mora da se bavi izborima, ovo nisu lokalni izbori, hoće da slome kičmu Vučiću i našoj slobodarskoj politici
Izbori 2024

Aleksandar Vulin o izborima 2. juna: Vučić mora da se bavi izborima, ovo nisu lokalni izbori, hoće da slome kičmu Vučiću i našoj slobodarskoj politici

Gostujući u jutarnjem programu televizije Prva, Aleksandar Vulin je kazao da se 2. juna odlučuje o budućnosti Srbije, te da nije reč o lokalnim izborima koji se samo tako zovu. Vulin je kazao da na ovim izborima hoće da slome kičmu Vučiću da bismo se odrekli Republike Srpske, Kosova i Metohije, da bismo priznali da smo genocidan narod i uveli sankcije Rusiji.

27.04.2024

12:39

Vesti

Sve stoji! Na granicama puno kao u košnici, kolone kilometarske
Društvo

Sve stoji! Na granicama puno kao u košnici, kolone kilometarske

Saobraćaj je jutros bio umerenog intenziteta, ali u toku dana se očekuje pojačan saobraćaj, pre svega na auto-putevima, a zatim ka graničnim prelazima i na izlazima iz većih gradskih sredina, saopštio je Auto-moto savez Srbije (AMSS). Trenutno su najveće gužve na graničnim prelazima Batrovci i Preševo.

27.04.2024

16:25

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Grčka uvodi šestodnevnu radnu nedelju!
još obaveza

Grčka uvodi šestodnevnu radnu nedelju!

U Grčkoj se od jula uvodi šestodnevna radna nedelja, a ova obaveza će se odnositi na državne službe, komunalna preduzeća, banke, privredna društva, organizacije i poljoprivredna gazdinstva koja su do sada praktikovala petodnevni nedeljni sistem rada.

27.04.2024

14:12

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija