• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs/Vogue

18.12.2022

19:48

Kao DOBRO VINO! Holivudski MACAN danas puni 59 godina i NE BOJI se STARENJA!

Reuters

Zanimljivosti

Kao DOBRO VINO! Holivudski MACAN danas puni 59 godina i NE BOJI se STARENJA!

Podeli vest

Ne želim da bežim od starenja. To je koncept od kojeg ne možemo da pobegnemo i voleo bih da vidim da ga naša kultura malo više prihvata, kaže Bred Pit

Američki glumac Bred Pit (59) danas slavi rođendan, a iako godine neumorno prolaze, holivudskom lepotanu ne manjka komplimenata. 

- Ti si kao vino, sve si bolji s godinama - komentarisala je jedna od obožavateljki. 

U intervjuu za Vog, Pit je pričao o svojim razmišljanjima o starenju i podelio kako oseća gađenje prema izrazu 'protiv starenja'. 

Foto: Reuters

Oskara je dobio za epizodnu ulogu u Tarantinovom 'ilmu 'Bilo jednom u Holivudu'

- Ne želim da bežim od starenja. To je koncept od kojeg ne možemo da pobegnemo i voleo bih da vidim da ga naša kultura malo više prihvata, govori o tome na normalan način - rekao je.

Vilijam Bredli Pit, poznat kao Bred Pit, rođen je u Šaniju u Oklahomi 18. decembra 1963. godine. Njegovi roditelji su Vilijam Alvin, vlasnik autoprevozničke firme i Džejn Eta, školska savetnica. Svoju veliku priliku imao je u filmu 'Legenda o jeseni'. 

Glumio je u svetski poznatim filmovima poput 'Sedam', 'Fight Club', 'Ocean's Eleven' (i njegovim nastavcima) i mnogim drugim blokbasterima. 

Foto: Public

Sa Anđelinom Džoli

S glumicom Dženifer Aniston oženio se 2000. godine, ali su se razveli kada je počeo da se zabavlja sa Anđelinom Džoli, što je bilo ubrzo nakon snimanja zajedničkog filma 'Gospodin i gospođa Smit' 2005. godine. Sa Anđelinom ima troje biološke i troje usvojene dece. Venčali su se 2014, ali su nakon dve godine podneli zahtev za razvod. 

Šuška se da je trenutno u vezi sa dizajnerkom nakita i bivšom ženom glumca Pola Veslija, Ines de Ramon, koja je od Breda mlađa trideset godina. 

Pet zanimljivih činjenica o Bred Pitu

* Poreklo mu je multietničko. Ima irske, škotske, nemačke i indijanske korene

* Bio je profesionalni vozač limuzine

* Zabranjen mu je ulaz u Kinu zbog uloge 'Sedam godina na Tibetu'

* Dobio je 30 miliona dolara za ulogu u filmu 'Ocean's Eleven'

* Pitov omiljeni slatkiš je 'Twizzlers'


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Aleksandar Vulin o izborima 2. juna: Vučić mora da se bavi izborima, ovo nisu lokalni izbori, hoće da slome kičmu Vučiću i našoj slobodarskoj politici
Izbori 2024

Aleksandar Vulin o izborima 2. juna: Vučić mora da se bavi izborima, ovo nisu lokalni izbori, hoće da slome kičmu Vučiću i našoj slobodarskoj politici

Gostujući u jutarnjem programu televizije Prva, Aleksandar Vulin je kazao da se 2. juna odlučuje o budućnosti Srbije, te da nije reč o lokalnim izborima koji se samo tako zovu. Vulin je kazao da na ovim izborima hoće da slome kičmu Vučiću da bismo se odrekli Republike Srpske, Kosova i Metohije, da bismo priznali da smo genocidan narod i uveli sankcije Rusiji.

27.04.2024

12:39

Vesti

Sve stoji! Na granicama puno kao u košnici, kolone kilometarske
Društvo

Sve stoji! Na granicama puno kao u košnici, kolone kilometarske

Saobraćaj je jutros bio umerenog intenziteta, ali u toku dana se očekuje pojačan saobraćaj, pre svega na auto-putevima, a zatim ka graničnim prelazima i na izlazima iz većih gradskih sredina, saopštio je Auto-moto savez Srbije (AMSS). Trenutno su najveće gužve na graničnim prelazima Batrovci i Preševo.

27.04.2024

16:25

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Grčka uvodi šestodnevnu radnu nedelju!
još obaveza

Grčka uvodi šestodnevnu radnu nedelju!

U Grčkoj se od jula uvodi šestodnevna radna nedelja, a ova obaveza će se odnositi na državne službe, komunalna preduzeća, banke, privredna društva, organizacije i poljoprivredna gazdinstva koja su do sada praktikovala petodnevni nedeljni sistem rada.

27.04.2024

14:12

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija