• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

26.02.2023

18:02

'ZAR NISAM CAKAN?' Vlaja, neodoljivi lovac na vaša srca, traži dom!

Privatna arhiva

Zanimljivosti

'ZAR NISAM CAKAN?' Vlaja, neodoljivi lovac na vaša srca, traži dom!

Podeli vest

Odluka da u svoj dom dovedete Vlaju, mešanca koji izgleda kao miks rodezijskog ridžbeka i vižle, biće sigurno jedna od najboljih u vašem životu. To vam garantujemo!

Ova umiljata duša od psa će vas oduševljeno dočekivati kad se vratite kući, makar i iz prodavnice, uvaljivati vam se u krevet da ga češkate i, usput, po potrebi, grejati noge i leđa, donosti loptice, kanap i ostale igračke da se zajedno ‘otimate’ oko njih, zasmejavati vas svojim vragolijama i blentavim izrazima lica, biće vam drugar za duže i kraće šetnje, čuvaće vas i štititi ako zatreba i najvažnije od svega obožavaće vas i biće vam najbolji, prirodni antidepresiv i anksiolitik. Uostalom, on će vam sve lepo ispričati…

Foto: Privatna arhiva

Sterilisan je, vakcinisan, zaštićen od buva i krpelja

- Došao sam na svet pre godinu dana, a nedugo zatim ostavljen pored seoskog puta u blizini Beograda. Tu su me na milost i nemilost sudbini može biti prepustili lovci, tako barem kažu ljudi, ja se toga slabo sećam jer sam bio mali. Ali se dobro sećam da danima (meni se činilo godinama) nisam imao šta da jedem, bio sam toliko mršav da sam ličio na živi leš. Srećom, vikendaši, kojih je dosta u okolini, su mi pritekli u pomoć i počeli redovno da me hrane, a kada se za mene zainteresovala jedna dobra ljudska duša, koja ima ogromno srce za sve pse ovog sveta, onda sam dobio i svu potrebnu medicinsku negu, strerilisan sam, vakcinisan, primio sam zaštitu protiv buva i krpelja i što je najvažnije, bio sam voljen, mažen i pažen - hvali se Vlaja.

Foto: Privatna arhiva

Ovde pozira kao veliki 

Voli sve!

Oglašava se kao Čubaka

Ako ste ljubitelj “Ratova zvezda” možda će vam se dopasti ideja da imate svog vernog pratioca Vlaju/Čubaku, koji se vrlo slično oglašavaju. Vlaja, poput pravih ričbeka, retko laje, ali povremeno ‘govori’ ispuštajući zvuke koji su najsličniji Čuinim. Vikipedija kaže da je to miks oglašavanja morževa, lavova, kamila, medveda, zečeva, tigrova i jazavca u različitim odnosima, a mi kažemo da je to prosto očaravajuće. 

Vlaja je veseo, radoznao pas na granici između srednjih i velikih, idealan za dvorište (mada nije uslov), te ako tražite nekog fićfirića za tržne centre, da ga smestite u dizajniranu torbicu, preskočite ga.

- Mene kad vide na ulici obično kažu “Jaaao što je sladak”. To mi često govore deca, koju, inače obožavam, kao i sve ljude, a posebno pse. Razumeli ste – volim sve! Još sam mlad i blentav, igrao bih se po ceo dan, mada kažu da ću kad još malo poodrastem da se smirim. Još pitaju “Jel to ridžbek?”. Odmah da vam kažem da nemam dokaza da sam taj neustrašivi afrički lovac na lavove, što ridžbeci jesu, ali moja privremena udomiteljka veruje da sam neodoljivi lovac na vaša srca, što je još bolje, jer ovde i tako nema lavova – poručuje Vlajko.

Foto: Privatna arhiva

Poslepodnevna dremka sa drugaricom Minom 

Prevoz je obezbeđen

Da dodamo da je Vlaja apsolutno socijalizovan, veeelika maza, zna gde se ide u toalet, zna lepo da šeta na povocu, dobroćudan je i miroljubiv, doslovno ‘da ga mažete na hleb’. Ako vam se sviđa ovaj šarmantni, umiljati blenta javite se da usrećite i sebe i njega, a mi ćemo vam ga dovesti bilo gde da ste, širom Srbije. Kontak telefoni su 065 20 20 188, Jelena i 063 704 97 87, Nataša.

Foto: Privatna arhiva

Ptičija perspektiva mu je 'skratila noge', ali zar nije presladak? 

Foto: Privatna arhiva

'Molim?' 

Foto: Privatna arhiva

Zna da krijemo viršle... 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Tiosav

pre 1 godinu

Da znate samo što ima na ulicama Srbije slatkih bosonogih i gladnih siročića rase HOMOSAPIENS, objavite i neku njihovu sliku bar za jedan obrok i neke cipelice pošto od kučića ne mogu da dođu na red za udomljavanja.

mila

pre 1 godinu

PRELEPI VLAJA MNOGO JE SLADAK DUSA NEMAM GA GDE UYEELA BI I NJEGA I SVE LUTALICE I YIVELA U SUMI YLATO MIOJE JA SAM IH TOLIKO UDOMILA DA SE NEYNA BROJ ALI NEMAM TTU SRECU DA IMAM SVOJU KUCU I VELIKO DVORISTE GDE BI SVE TE SAPICE STALE SALJEM TI LJUBAV I MOLIM SE DA NADJES VELIKO SRCE KOJE CE DA TE VOLI SRETNO

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Nebojša Bakarec: Sjajni program mandatara Miloša Vučevića!
Politika

Nebojša Bakarec: Sjajni program mandatara Miloša Vučevića!

Danas je mandatar nove Vlade Republike Srbije, gospodin Miloš Vučević, u Narodnoj skupštini Republike Srbije, predstavio svoj program i buduće članove Vlade. Sastav Vlade je fantastičan. Svi poslanici su pre početka sednice dobili Program mandatara Miloša Vučevića. Izvanredni i detaljni Program g. Vučevića se proteže na 65 strana, a ja ću izdvojiti ono što se meni čini najvažnijim. Sa ogromnim zadovoljstvom ću glasati za izbor nove Vlade koju predlaže mandatar Miloš Vučević.

01.05.2024

17:08

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

"Ubili mi unuka i uništili kuću"! "Crna udovica" naručila ubistvo muža, a sada se oglasio on: "Presudili su mu mučki, sa leđa"
Istraga u toku

"Ubili mi unuka i uništili kuću"! "Crna udovica" naručila ubistvo muža, a sada se oglasio on: "Presudili su mu mučki, sa leđa"

Telo Dejana P. (33) pronađeno je u zapaljenom automobilu u avgustu prošle godine u Majdanpeku. Iako se najpre mislilo da je nastradao u saobraćajnoj nesreći, tri meseca nakon istrage otkriveno je da je Dejan zapravo ubijen, a pojavile su se sumnje da je u zločin umešana njegova supruga Slađana P. (25) i dvojica mladića - S. M. (25) i maloletnik (17).

01.05.2024

16:18

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija

Crnotravci, gde ste, da ste! Srećan praznik!
I dunđeri i neimari

Crnotravci, gde ste, da ste! Srećan praznik!

Praznik rada danas praznuju i oni koji rade i oni koji još nemaju ni dan radnog staža. Ovaj dan, međutim, nekada je bio poseban za Crnotravce! Samouki zidari, tesari, kamenoresci bili su nekada najtraženiji majstori...Ovo je priča o njima.

01.05.2024

08:15