• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

17.03.2023

22:00

PROVEO PREKO 40 SATI NA TALASIMA! Blejk Džonston oborio svetski rekord za najduže surfovanje (VIDEO)

Printscreen You Tube Sky News Australia

Zanimljivosti

PROVEO PREKO 40 SATI NA TALASIMA! Blejk Džonston oborio svetski rekord za najduže surfovanje (VIDEO)

Podeli vest

Bivši australijski profesionalni surfer Blejk Džonston oborio je svetski rekord za najdužu zabeleženu sesiju surfovanja u Sidneju.

Džonston je izašao na vodu na plaži Kronula na jugu Sidneja u četvrtak u 01.00 sat i nadmašio prethodni rekord koji je držao Južnoafrikanac Džoš Enslin posle 30 sati i 11 minuta, objavio je Rojters.

Australijanac planira da surfuje, povećavajući novi rekord na više od 40 sati na vodi.

Stotine gledalaca navijalo je na plaži za Džonstona da obori rekord.

Džonston, koji je surfovao na više od 600 talasa tokom svoje sesije, novac koji je dobio obaranjem svetskog rekorda izdvojiće za inicijativu za mentalno zdravlje mladih u saradnji sa fondacijom "Čampi Pulin", prenela je britanska agencija.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija