• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

09.04.2023

09:05

NOVI TREND MEĐU ŽENAMA! Umesto botoksa, podižu obrve (FOTO)

Freepik.com

Zanimljivosti

NOVI TREND MEĐU ŽENAMA! Umesto botoksa, podižu obrve (FOTO)

Podeli vest

Najtraženija estetska operacija u Velikoj Britaniji trenutno je podizanje obrva ("brou lift").

Ova tehnika je rešenje za one kojima spuštene obrve daju ljutit, namršten ili umoran izraz lica, a efekat koji se postiže vidljiv je i po krupnijim očima poput lisičijih, po modelu poznatih manekenki Kendal Džener i Bele Hadid.

Stručnjaci komentarišu da se za ovu intervenciju odlučuju oni koji su praktikovali botoks, jer je ona trajnije rešenje. Za korekciju se pravi dugački rez ispred linije kose, koža čela se podiže i zateže, a višak se odstranjuje, dok se mišići koji su "krivi" za "tužan pogled" presecaju.

Ožiljak koji ostaje je nevidljiv jer ga prekriva kosa, a oporavak je brz.

U Velikoj Britaniji ova korekcija košta 5.500 evra, dok je u Turskoj duplo jeftinija.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija