• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

27.04.2023

15:12

ŠOKANTNO STVORENJE IZ VODE ZAPREPASTILO SVE! Fotografija koja je postala hit na MREŽEMA - ljudi, da li je ovo moguće? (FOTO)

Pixabay

Zanimljivosti

ŠOKANTNO STVORENJE IZ VODE ZAPREPASTILO SVE! Fotografija koja je postala hit na MREŽEMA - ljudi, da li je ovo moguće? (FOTO)

Podeli vest

Fotografija ogromne ribe neobičnog lica koja neverovatno podseća na gorilu postala je prava senzacija na internetu, a ljudi su šokirani njenom pojavom.

 Majk Holston je objavio fotografiju neobičnog stvorenja, a slika je brzo postala viralna i prikupila je  preko 300 hiljada pozitivnih reakcija i gotovo 15 hiljada komentara.

 

 

 - Ovo je odrasli mužjak alžirske ribogorile. Primerci te vrste obično narastu između 90 i 120 centimetara, ali čini mi se da je ovaj tokom zime jeo bebe kitova i dosegao maksimalnu veličinu -  napisao je Holston uz objavu.

Dodao je da alžirske ribogorile obično putuju u grupama, isključivo u septembru kada je El Nino najbrži.

Fotografija bizarnog stvorenja mnoge je zaintrigirala, zabrinula i uznemirila, ali brzo je otkriveno da se radi o šali.

Američke stranice za proveru činjenica potvrdile su da je fotografija, kao i priča o ovoj ribi, zapravo lažna. Fotografija je nastala u programu Photoshop.

Neki su kritikovali Majka zbog ove šale jer je na njegovoj stranici, koja ima više od šest miliona pratilaca.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Održane "Vaskršnje čarolije" na Savskom vencu (FOTO)
Politika

Održane "Vaskršnje čarolije" na Savskom vencu (FOTO)

Tradicionalna manifestacija za decu „Vaskršnje čarolije“ održana je ovog vikenda u Topčiderskom parku ispred Konaka kneza Miloša gde se okupio veliki broj dece koja su zajedno sa predstavnicima opštinskog rukovodstva uživala u vaskršnjem programu u organizaciji Opštine Savski venac.

05.05.2024

23:41

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija