• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

24.05.2023

08:45

5 RASKOŠNIH HALJINA SA KANSKOG CRVENOG TEPIHA Pogledajte toalete poznatih koje oduzimaju dah (FOTO)

Reuters

Zanimljivosti

5 RASKOŠNIH HALJINA SA KANSKOG CRVENOG TEPIHA Pogledajte toalete poznatih koje oduzimaju dah (FOTO)

Podeli vest

Tokom prethodnih dana na festivalu u Kanu mnoge velike zvezde prošetale su raskošne toalete.

Haljine viđene na crvenom tepihu na filmskom festivalu u Kanu odisale su glamurom i ženstvenošću.

Premijeri filma "Firebrand", istorijske drama iz tjudorskog perioda Engleske, prisustvovalo je mnogo poznatih gostiju.

Među njima je bila i glavna glumica iz ovog filma Ališa Vikander, koja je nosila nežnu haljinu brenda Luj Viton u boji kajsije. Haljina je ukrašena štrasom, a glumica je kosu stilizovala u konjski rep. Na crvenom tepihu društvo joj je pravio suprug Majkl Fasbender.

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Just Jared (@justjared)

 

Điđi Hadid je ponela prelepu haljinu u boji kože brenda Zak Pozen. Trapezasta u donjem delu, haljina ima neobične detalje na bokovima. Manekenka je čitav izgled upotpunila upadljivom, masivnom ogrlicom i minđušama.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by FASHION (@fashionplutus)

 

 

Britanska manekenka Naomi Kempbel predstavila je nežni izgled zahvaljujući haljini kuće Šanel. Toaletu neobičnog kroja sa ružičastim šljokicama Naomi je upotpunila tipičnim crno-belim Šanel cipelama. Imala je novu frizuru - puštenu kosu sa šiškama, malu crnu torbicu i glomazne naočare za sunce. 

 

 

 

Modna ikona Aleksa Čung ponela je klasičnu maksi crnu haljinu. Upotpunila ju je ogromnom, masiivnom ogrlicom, i ružem jarke boje. 

 

 

 

 

Tokom Kanskog festivala održana je i dodela nagrada Women in Motion. Na dodeli su posebnu pažnju privukli manekenka Rouz Hantington Vajtli i njen suprug, glumac Džejson Stentam. Oni su elegantno uskladili stajlinge pojavivši se oboje u crnom. Ona je ponela dugu haljinu sa atraktivnim dekolteom, a on crno odelo sa leptir mašnom.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ? (@hcbf79_)

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija