• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

18.12.2023

16:10

Najlepši macan Holivuda danas slavi 60. rođendan! Ovo su sve njegove ljubavi (FOTO)

Tanjug/AP

Zanimljivosti

Najlepši macan Holivuda danas slavi 60. rođendan! Ovo su sve njegove ljubavi (FOTO)

Podeli vest

Bred Pit se oženio Dženifer Aniston 2000. godine, a 2003. na snimanju filma 'Gospodin i gospođa Smit' je upoznao Anđelinu Džoli...

Omiljeni holivudski glumac Bred Pit danas slavi 60. rođendan. Svoju glumačku karijeru započeo krajem 80-ih godina, a jedan od prvih filmova u kojima je glumio je 'The Dark Side of the Sun', jugoslovensko-američke produkcije.

Tokom 80-ih i 90-ih, glumac je ljubio brojne poznate koleginice, a sve njegove veze bile su vrlo kratke. Britanska pevačica Sinita, glumica Džil Šolen, bivša supruga Majka Tajsona Robin Givens i mnogi drugi.

 

 

Sa glumicom Džulijet Luis bio je četiri godine, od 1989. do 1994. godine, a posle raskida je priznao da je i dalje voli.

- Voleću tu ženu zauvek. Ona je pravi genije, jedna od najboljih veza u kojima sam bio. Problem je u tome što smo odrasli sa idejom da ljubav pobeđuje sve, ali ispostavilo se da to nije baš tako - rekao je za Veniti Fair.

Prosidba iz snova za Gvinet

Na snimanju čuvenog trilera 'Sedam' upoznao je Gvinet Paltrou (51), koja je u filmu igrala njegovu suprugu. Bili su zajedno od 1995. do 1997. Gvinet je rekla da je to bila ljubav na prvi pogled. U nedavnom podkastu prisetila se kako ju je Bred zaprosio na balkonu dok su bili na odmoru u Argentini. Ona je bila oduševljena prosidbom, a sve je izgledalo kao da bi srećni par uskoro mogao da stane na oltar. Međutim, raskinuli su samo šest meseci nakon veridbe.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @90s.daily

 

- Nisam bila spremna da se udam. Kad se setim, zaista još nisam bila svoja i trebalo mi je mnogo da odrastem - prisećala se glumica i priznala da je njen otac posebno bio shrvan raskidom.

Kalifornijsko venčanje sa Dženifer Aniston

Posle Gvinet, Bred je izlazio sa Dženifer Aniston (54), koju su tada milioni gledali u ulozi Rejčel u sitkomu 'Prijatelji'. Venčanje u Malibuu 2000. bilo je venčanje godine, sa 200 gostiju, četiri benda i vatrometom.

- Dženifer je bila prelepa, a venčanje spektakularno - rekao je glumičin otac, glumac Džon Aniston.

 

 

Njihov život je izgledao kao bajka, ali su 2005. šokirali javnost vestima da se razvode.

- Posle sedam zajedničkih godina odlučili smo da se i zvanično rastanemo. Za one koji prate takve stvari, razlog našeg razdvajanja nije jedan od onih koji se pominju u tabloidima - rekli su u zajedničkoj izjavi magazinu Pipl.

Kasnije su ostali prijatelji, a pre nekoliko godina čak se šuškalo da su se stare varnice ponovo rasplamsale. Međutim, izvori bliski Bredu i Dženifer demantovali su takve glasine, a sama glumica je rekla da su oni samo prijatelji.

Branđelina

Bred je upoznao Anđelinu Džoli (48) na snimanju filma 'Gospodin i gospođa Smit' 2003. dok je još bio u braku sa Dženifer. Džoli je naglasila da se ljubav između njih nije rodila odmah, već nešto kasnije. Nedugo nakon razvoda od Dženifer, počeo je da izlazi sa Anđelinom. Ona je tada imala sina Medoksa i ćerku Zaharu, a već 2006. godine dobili su Šilo, svoje prvo zajedničko dete. Dve godine kasnije dobili su blizance, a verili su se tek 2012. i to, kako su tada otkrili, na nagovor dece.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Menswear (@lessiswore)

 

Prsten kojim je Bred zaprosio Anđelinu navodno je vredeo milion dolara, a venčali su se u vinogradu Château Miraval.

- Bilo nam je važno da taj dan bude opušten i pun smeha. Bio je to tako poseban dan da se  podeli sa decom - rekli su tada.

Samo dve godine nakon venčanja iz bajke, Džoli je podnela zahtev za razvod. Nije želela da komentariše razloge, ali su njeni advokati objasnili da je to radila za dobrobit porodice.

 

 

Razvod je okončan 2019. godine, ali su se svađe oko vinograda u Provansi nastavile do sada. Pored toga, Breda je nedavno na društvenim mrežama uvredio njegov sin Paks, nazvavši ga 'užasnom osobom koja im pravi pakao od života'.

Posle razvoda sa Anđelinom, Bred je ljubio profesorku prestižnog univerziteta MIT Neri Oksman, ali i manekenke poput Emili Ratajkovski. Poslednja romansa o kojoj se pričalo bila je sa glumicom Ines de Ramon. Ova veza još uvek traje, tvrdi izvor za Pipl magazin, i postaje ozbiljna.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by PopCulture (@popculture)

 

 

 

 

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

"Padobranski TRIATLON 2024" održan u Grčkoj - "Balkanski Skok Prijateljstva 2024" održaće se od 15-19 maja u Beogradu (FOTO)
Društvo

"Padobranski TRIATLON 2024" održan u Grčkoj - "Balkanski Skok Prijateljstva 2024" održaće se od 15-19 maja u Beogradu (FOTO)

Tokom vikenda, 20. i 21. aprila 2024. godine, na aerodromu Hortero „Aeroporu MOKKA“ Sidirokastro u Seresu održan je „Padobranski TRIATLON 2024.“ (padobranstvo - trčanje na jednu milju i gađanje), veze specijalnih snaga, komandosa, padobranaca, dok će se Balkanski Skok Prijateljstva 2024 godine održati od 15-19 Maja 2024. godine na Sportskom Aerodromu Lisičji Jarak u Beogradu.

28.04.2024

08:11

TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!
Live TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!

Geopolitički svet je sve uzburkaniji. Verovatno Srbija treba da bude veličine Gaze da bi bila dovoljno mala. U svetu ima mnogo prekombinovanja. Dešava se nešto što će prave rezultate dati tek za pet godina. O domaćoj politici, ali i o poseti Blinkena Bliskom Istoku govorili su u "Info večeri" Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke i Jovana Stojković iz pokreta Živim za Srbiju.

27.04.2024

22:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija