• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

29.01.2024

13:30

Rođen je sa neverovatnih 7.3 kilograma! Ušao je i u Ginisovu knjigu rekorda, a evo kako danas izgleda (FOTO)

Pixabay

Zanimljivosti

Rođen je sa neverovatnih 7.3 kilograma! Ušao je i u Ginisovu knjigu rekorda, a evo kako danas izgleda (FOTO)

Podeli vest

Kevin Klark je kao beba ušao u Ginisovu knjigu rekorda, jer je rođen sa 7.3 kilograma, a danas je visok više od 2 metra.

Kevin Klark rođen je 1983. godine u Nju Džerziju, a na rođenju je imao neverovatnih 7.3 kilograma.

Stoga i ne čudi da je ušao u Ginisovu knjigu rekorda, kao najveća beba ikada rođena u toj američkoj državi, ali i jedna od najvećih u svetu.

Nema sumnje da je njegova majka Patriša Klark bila šokirana kada je sina videla prvi put. Odmah se našalila (ali u svakoj šali i deo istine) kako će morati da kupe novu odeću, jer mu je ona koju su pripremili zapravo premala.

Kevin, koji danas ima 41 godinu, tokom odrastanja je uvek bio viši od dece iz kolektiva. Sa samo 12 godina, bio je visok 170 centimentara, a samo nekoliko godina kasnije, došao je i do 195.

Danas je Kevin visok 205 cm i ima 136 kilograma. Kako kaže, ljudi na ulici ga često zaustavljaju, jer je skoro svima impresivna pojava.

Ipak, Kevin zbog svog izgleda ima i pojedine poteškoće, poput pretesnih automobila, preniskih tuševa, a često mora da se saginje kada ulazi u određene prostorije.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Makedonija je izabrala! Šiljanovska Davkova je predsednica, VMRO-DMPNE nanao istorijski poraz Pendarovskom i SDSM
Rezultati nisu konačni ali...

Makedonija je izabrala! Šiljanovska Davkova je predsednica, VMRO-DMPNE nanao istorijski poraz Pendarovskom i SDSM

Prema prvim rezultatima do sada prebrojanih glasova sa biračkih mesta kada je reč o predsedničkiom izborima u Severnoj Makedoniji, prednost kandidata VMRO-DPNE Gordane Šiljanovske Davkove u odnosu na Stevu Pendarovskog iz Socijaldemokratskog saveza (SDSM) je ogromna. Šiljanovska Davkova je dobila na 90 odsto obrađenih mesta podršku 481.217 glasača, a Pendarovski 216.902 birača!

08.05.2024

21:16

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija