• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

01.03.2024

16:00

Sve je spremno za svadbu veka! Milijarder ženi sina, na žurci peva Rijana, a tek da vidite šta je na meniju (VIDEO/FOTO)

Youtube Printscreen/Ambani Channel

Zanimljivosti

Sve je spremno za svadbu veka! Milijarder ženi sina, na žurci peva Rijana, a tek da vidite šta je na meniju (VIDEO/FOTO)

Podeli vest

Najbogatiji Indijac, Mukeš Ambani, ženi najmlađeg sina Ananta Ambanija (28) i priprema spektakularnu svadbu u julu. Danas počinje trodnevna zabava koja će okupiti mnogo ljudi.

Iako još nisu objavljeni svi detalji o venčanju, koje će se održati u julu, trodnevna žurka pred venčanje okupiće mnoge poznate ličnosti. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nita Mukesh Ambani🔵 (@nitamukesh.ambani)

 

Trodnevni događaj počinje u petak, 1. marta, i biće održan u krugu rafinerije nafte u Džamnagaru, u državi Gudžarat, gde je Ambani rođen.

Žurka će trajati tri dana

Širom Indije se priča o ovom događaju, kao i o  detaljima svadbene proslave na kojoj će se Anant oženiti Radikom Merčant (29),  koja takođe dolazi iz bogate porodice - njeni roditelji su vlasnici "Encore Healthcare", velike indijske farmaceutske kompanije.

Očekuje se da trodnevna ceremonija luksuzom zaseniti slične zabave najbogatijih i najmoćnijih ljudi na svetu.

Pre šest godina, Mukeš Ambani, najbogatiji Indijac, poklonio je svojoj ćerki Iši najskuplje venčanje koje je Indija ikada videla. To venčanje je koštalo skoro 92 milijarde evra.

Ambani će ove godine organizovati još ekstravagantnije venčanje za svog sina.

Foto: Youtube Printscreen/Ambani Channel

Rdika Merčant i Anant Ambani

 

Slavne ličnosti će prisustvovati događaju

 

Trodnevni događaj koji prethodi venčanju je već počeo, a članovi porodice i mnogi ugledni gosti iz Indije i sveta počeli su da pristižu.

Glavna muzička zvezda ovog događaja biće Rijana. Nastupiće i Dejvid Blejn, a na listi gostiju su mnogi indijski bogataši, poznate ličnosti iz Bolivuda, Bil Gejts, Mark Zakerberg i Ivanka Tramp.

 

 

 

 

 

 

Mark Zakerberg i njegova supruga Prisila Čen, pojavili su se u Ambanijevom rodnom gradu Džamnagaru.

I glavna zvezda velike žurke, Rijana, stigla je u Džamnagar.

Očekuje se da će gostima tokom tri dana biti servirano oko 2.500 jela kako ne bi konzumirali isto jelo dva puta.

Imanje na Forbsovoj listi najskupljih

Inače, prema Forbsovoj listi bogatih, Ambani je, kao predsednik konglomerata "Reliance Industries", koji se bavi svime, od energetike do tekstila i telekomunikacija, najbogatiji čovek u Aziji.

Njegovo bogatstvo se procenjuje na oko 100 milijardi evra.

Ambani je izgradio Antilu, kuću od 27 spratova u Mumbaju, koja je privukla pažnju širom sveta nakon izgradnje i navodno koštala milijardu dolara.

Forbes je ovu kuću uvrstio među najskuplje nekretnine na svetu.

Za baštu se kaže da je zasađeno više od 10 miliona stabala i najveći voćnjak manga u Aziji, a tu je i "Centar za spasavanje i rehabilitaciju životinja" koji je osnovao milijarder. U njemu se nalazi 2.000 životinja iz celog sveta, uključujući leoparde, tigrove, lavove, jaguare i slonove.

 

 

Jedan od najfascinantnijih poduhvata je izgradnja 14 novih hramova na imanju, koje indijski mediji opisuju kao arhitektonsko čudo. Ukrašene su skulpturama raznih božanstava i živopisnim slikama u stilu fresaka.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija