• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

07.03.2024

18:30

Šokantno! Zabavljala se sa svojim polubratom, nije ni slutila da su u srodstvu

Shuterstock

Zanimljivosti

Šokantno! Zabavljala se sa svojim polubratom, nije ni slutila da su u srodstvu

Podeli vest

Žena iz Konektikata otkrila je da se zabavljala sa svojim bratom u srednjoj školi. Nije znala da su u srodstvu, jer nije znala poreklo svog biološkog oca.

Viktorija Hil, 39, nedavno je došla do strašnog otkrića  da je njenu majku namerno pogrešno veštački oplodio doktor Berton Koldvel, preneo je CNN.

Nakon što je ona skupila hrabrost da to ispriča bliskim prijateljima i svom bivšem dečku, javio joj se  nepoznati čovek.

On joj je rekao da je uradio DNK test i naveo da je ona njegova sestra.

Ispostavilo se da je lekar Koldvel zapravo otac najmanje 22 dece koja, poput Viktorije, nisu imala pojma o svom pravom nasleđu.

Foto: Shutterstock

 

 

 

Viktorija je rekla da je bila traumatizovana.

- Sada gledam slike ljudi koji misle, pa, ako bi on mogao biti moj brat ili sestra, svako bi mogao biti moj brat ili sestra - rekla je ona.

 - Ovo je bio prvi put da smo imali potvrđen slučaj da se neko zaista zabavlja, da je neko bio intiman sa nekim ko mu je bio polubrat ili sestra - rekao je za CNN Džodi Madeira, profesor prava na Univerzitetu Indijana i stručnjak za prevaru u vezi sa plodnošću.

Zakoni protiv prevare u vezi sa plodnošću su malobrojni u SAD. Nedostatak pravne osnove bio je prepreka za Dženi Persons, još jedno od Kaldvelove biološke dece.

Ona trenutno pokušava da izvede Kaldvela  pred sud, navodi CNN.

Foto: Shuterstock

 

 

Persons je tek 2022. godine saznala da je Koldvel odgovaran za toliko dece koja nemaju pojma o svom pravom nasleđu.

To ne bi trebalo da bude samo, znate, Divlji zapad gde ovi lekari mogu jednostavno da rade šta god žele-  rekla je ona.

Dženi Parsons je tek 2022. godine saznala da ima toliko braće i sestara od Koldvela isprićala je i kakav je odnos imala sa njim.

Navela je da je Koldvel bio izuzetno radoznao u vezi sa njenim poreklom ili intelektom, kao i da su ga zanimali detalji iz njenog privatnog života.

- Jedna stvar koja me je uvek mučila je to što me je pitao koliko unučadi ima - rekla je ona. 

 - I bio je veoma radoznao o mojim školskim dostignućima i o tome koliko sam napredovala u životi. ... Koliko sam  inteligentna, u suštini - dodala je Parsons.

 - Na sreću žrtava, moderne metode za testiranje DNK,  stavljaju tačku na prevaru u vezi sa plodnošću, rekla je Džulija Vudvord, klinički psiholog i profeso na Univerzitetu Duke Health Sistem.

 - Prema mojim saznanjima, većina slučajeva prevare u vezi sa plodnošću dogodila se pre 2000. godine - rekla je Vudvord.

- Mislim da je malo verovatno da bi se iko danas upustio u takvu praksu - zaključila je Vudvord, prenosi NYPost.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija