• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

01.09.2023

11:15

Madona uslikana u Njujorku dva meseca nakon zdravstvene krize! Evo u kakvom je stanju (FOTO)

Instagram

Zdravlje

Madona uslikana u Njujorku dva meseca nakon zdravstvene krize! Evo u kakvom je stanju (FOTO)

Podeli vest

Pop pevačica Madona (65) uslikana je u njujorškom Central parku kako vozi bicikl, dva meseca posle teške borbe za život.

Slavna pevačica Madona primećena je ovih dana u Njujorku, dva meseca nakon što je bila hospitalizovana zbog teške bakterijske infekcije. Kraljica popa uživala je u vožnji biciklom sa prijateljima i ličnim trenerom. Zbog toga mnogi veruju da se ona opravlja i da je boljeg zdravstvenog stanja.

Madonu je vožnja biciklom odvela do Central parka i ulica Menhetna. Prošla je više gradskih blokova.

 

 

Pevačica izgleda prilično dobro, a njeni prijatelji su ranije upozoravali da strepe da ona neće slušati preporuke lekara jer želi da se što pre vrati poslu.

Madona je krajem juna hitno hospitalizovana u njujorškoj bolnici nakon čega je intubirana i smeštena na odeljenje za intenzivnu negu na kom je provela nekoliko dana.

Zbog zdravstvenih problema Madona je morala da pomeri početak turneje "Celebration", koja je zamišljena kao proslava 40 godina njene karijere.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija