• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: CDM

16.12.2019

08:46

ISPALIO MU METAK U GLAVU SA ZADNJEG SEDIŠTA! Policajac Milutin (41) UBIJEN NA RADNOM ZADATKU

Balkan

ISPALIO MU METAK U GLAVU SA ZADNJEG SEDIŠTA! Policajac Milutin (41) UBIJEN NA RADNOM ZADATKU

Podeli vest

Policajac Milutin Leković (41) ubijen je juče na radnom zadatku u Igalu.

Kako prenose crnogorski mediji, Lekoviću je ubica sa zadnjeg sedišta policijskog vozila ispalio metak u potiljak

Leković je ranjen, juče oko 14. 4 sati u Igalu, dok je bio na dužnosti prilikom privođenja tri osobe, dve muške i jedne ženske, koja kod sebe nisu imala lična dokumenta. Njemu je u policijskom vozilu, jedan od osumnjičenih, iz oružja koje je držao skriveno, pucao u potiljak.

Teško povređeni Leković je najpre transportovan u Bolnicu u Meljine, a potom u risansku Bolnicu, gde je operisan. Međutim, njegove povrede bile su izuzetno teške i on je sinoć oko 20 časova preminuo.

 

 

Pobjeda piše da je Lekovićev kolega nakon ispaljenog hica pokušao da otme oružje napadaču i da ih zaustavi u pokušaju bekstva.

Međutim, napadači su nakon napada uspeli da pobegnu iz vozila i da se domognu taksija kojim su se odvezli do Sutorine, nameravajući da napuste Crnu Goru.

Za napadačima je odmah organizovana potera i uhapšeni su oko 17 časova u Sutorini.

Prilikom hapšenja osumnjičeni su pružili otpor i ponovo upotrebili vatreno oružje, nakon čega su pucali i policijski službenici.

PREMINUO POLICAJAC UPUCAN U IGALU! Užas u Crnoj Gori, UHAPŠENE TRI OSOBE SA KOSOVA!

“Jedan od osumnjičenih napadača, muškarac star oko 45 godina, prilikom hapšenja potegao je pištolj na policajce izgovarajući pretnje. Tada je došlo do razmene vatre u kojoj je policija jednog napadača pogodila hicem iz vatrenog oružja i onesposobila ga, dok su druga dva lica, muškarac starosti oko 50 godina i ženska osoba starosti oko 70 godina takođe savladani”,  saopšteno je juče iz Uprave policije.

 

 

Iz Uprave policije sinoć je saopšteno da izražavaju ogorčenost zbog tragične smrti njihovog kolege i da će sa pažnjom pratiti dalji tok razvoja događaja u krivičnom procesuiranju osumnjičenih.

Oni su zahvalili svim građanima Herceg Novog koji su policiji davali blagovremene i tačne informacije o napadačima i njihovom kretanju tokom pokušaja bekstva.

Zbog surovog ubistva kolege, ogorčenje su izrazili i iz Sindikata Uprave policije.

Prema saznanjima Dana, policija provjerava da li osumnjičeni imaju veze sa narko-bandama iz okruženja, ili su samo imali nameru da ilegalno pređu preko crnogorske granice.

Telegrame saučešća porodici tragično stradalog Lekovića uputili su predsjednik Crne Gore Milo Đukanović, premijer Duško Marković i ministar unutrašnjih poslova Mevludin Nuhodžić.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Žigolo

pre 4 godine

Kakvi su to policajci koji privode lica bez ličnih dokumenata, smeste ih na zadnje sedište policijskog vozila a da ih ne pretresu i ne provere da li imaju oružje? Verovatno im rekli časna reč nisam naoružan? Svašta ...

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Sara Ćirković šampionka Evrope!
Ostali sportovi

Sara Ćirković šampionka Evrope!

Kakav uspeh za srpski sport! Mlada srpska bokserka Sara Ćirković (19) osvojila je titulu šampiona Evrope, pošto je u finalu šampionata u Beogradu, u kategoriji do 54 kg, ubedljivo savladala Rumunku Lakramioaru Perijok.

27.04.2024

18:22

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija