• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

14.10.2021

16:52

DODIK SA ZVANIČNICIMA EVROPSKIH AMBASADA U ISTOČNOM SARAJEVU! Odazvalo se 11 ambasadora, u Sarajevu sazvana HITNA SEDNICA!

Balkan

DODIK SA ZVANIČNICIMA EVROPSKIH AMBASADA U ISTOČNOM SARAJEVU! Odazvalo se 11 ambasadora, u Sarajevu sazvana HITNA SEDNICA!

Podeli vest

U sedištu Republike Srpske u Istočnom Sarajevu u toku je sastanak zvaničnika RS sa ambasadorima evropskih zemalJa u BiH

Od 28 pozvanih predstavnika ambasadora zemalja, sastanku se odazvalo njih 11.

Predstavnici Ambasade Velike Britanije naveli su da neće prisustvovati sastanku u Istočnom Sarajevu, ali su srpskom članu Predsedništva Miloradu Dodiku ponudili sastanak sa njima i partnerskim ambasadama.

Iz Kabineta srpskog člana Predsedništva za RTRS potvrđeno je da ovo nije sastanak sa ambasadorima Kvinte.

U međuvremenu u Sarajevu je hitno sazvana sednica Upravnog odbora Saveta za implementaciju mira, a iz Ambasade Ruske Federacije izuzeli su mišljenje iz današnje zajedničke izjave ambasadora Upravnog odbora Saveta za sprovođenje mira, koji su potvrdili da je za građane BiH od ključnog značaja da funkcionišu institucije na svim nivoima vlasti.

Sastanku priusustvuju predsednica RS Željka Cvijanović, srpski član Predsedništva Milorad Dodik, predsednik Narodne skupštine Nedeljko Čubrilović, predsednik Vlade Srpske Radovan Višković, predsedavajući Saveta ministara Zoran Tegeltija i zamenik predsedavajućeg Doma naroda Parlamentrane skupštine BiH Nikola Špirić.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

BAKIR PROMENIO PLOČU: Spreman sam da sednem sa Dodikom jedan na jedan!
Balkan

BAKIR PROMENIO PLOČU: Spreman sam da sednem sa Dodikom jedan na jedan!

Lider SDA Bakir Izetbegović promenio je nedavnu izjavu, rekavši danas posle sastanka rukovodstva Doma naroda u Parlamentu BiH, da je spreman na razgovor sa srpskim članom Predsedništva BiH Miloradom Dodikom "jedan na jedan", ali ne i u formatu sa Dodikom i liderom HDZ BiH Draganom Čovićem

13.10.2021

13:43

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Dve tragedije za nedelju dana! Da li neko namerno ubija svetske lidere? (VIDEO)
Live TV

Dve tragedije za nedelju dana! Da li neko namerno ubija svetske lidere? (VIDEO)

Još uvek nema zvaničnih informacija o tome šta se dogodilo sa iranskim predsednikom. Premijer Slovačke na svu sreću je živ, ali ono što se dogodilo je ili namerna opstrukcija ili neverovatan propust njegovog ličnog obezbeđenja. Na sve aktuelne teme u svetu u emisiji "Info dan" govorili su dr Stanislav Sretenović, istoričar i Bojan Dimitrijević, ekonomista.

21.05.2024

16:56

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Piksi u Loznici! Selektor stigao na finale Kupa! (VIDEO)
Fudbal

Piksi u Loznici! Selektor stigao na finale Kupa! (VIDEO)

Fudbaleri Crvene zvezde i Vojvodine večeras na stadionu "Lagator" u Loznici igraju finale Kupa Srbije, a meč je privukao veliku pažnju srpske fudbalske javnosti. Kako javlja naš izveštač iz Loznice, na novootvoreni stadion stigao je i selektor reprezentacije Srbije Dragan Stojković Piksi.

21.05.2024

19:54

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija