• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Fakti/Informer

23.02.2022

22:33

BAKIR IZETBEGOVIĆ NE ZNA GDE UDARA! NISU UGROŽENI SRBI I HRVATI, VEĆ BIH! Majstore, pa bez Srba i Hrvata i nema BiH... Ako je za tebe Sarajevo cela država...

Fotoilustracija/AP/Photo

Balkan

BAKIR IZETBEGOVIĆ NE ZNA GDE UDARA! NISU UGROŽENI SRBI I HRVATI, VEĆ BIH! Majstore, pa bez Srba i Hrvata i nema BiH... Ako je za tebe Sarajevo cela država...

Podeli vest

Potpredsednik Doma naroda PS BiH i predsednik SDA Bakir Izetvegović izjavio je nakon prihvatanja (glasovih srpskih i hrvatskih delegata) inicijative Skupštine Srpske da se o stanju u BiH otvori dijalog između RS i FBiH - da je razgovor dobrodošao, "ali da treba da se zna ko može razgovarati o državnim pitanjima"

- Neće se govoriti o državi BiH na nivou entiteta, već državnih institucija - izjavio je on.       

Ocenio je da je stanje u BiH „danas takvo da Hrvati mogu da zaustave sve što žele da zaustave, a da Srbi imaju entitetsko glasanje".

NEMCI CELA DVA DANA "PUCALI" NA PUTINA, PA...! Berlin odbio da sledi SAD, Severni tok 2 nije zaustavljen, samo je odložena njegova sertifikacija, BIZNIS NE SME DA TRPI...

       
- Ako je neko ugrožen, onda su to BiH i njene patriote - izjavio je on.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija