• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Tanjug

29.06.2022

17:07

Rumunka posegnula za telefonom, odjednom je osetila jak bol... Kada je pogledala ka nozi, frapirala se!

Pixabay

Balkan

Rumunka posegnula za telefonom, odjednom je osetila jak bol... Kada je pogledala ka nozi, frapirala se!

Podeli vest

Državljanku Rumunije sa adresom u Splitu na plaži Žnjan ujela je zmija, za koju se ispostavilo da nije otrovnica, piše danas lokalni portal Dalmacija Danas

Ona je ispričala da joj je na plaži zazvonio mobilni i da pošto je odlučila da se javi, povukla se u hladovinu obližnjeg stabla. "Pričala sam, a onda sam samo odjednom osetila jak bol. Kada sam pogledala nogu, videla sam zmiju koja beži u obližnji grm", ispričala je Monika.

Rekla je i da je bilo puno krvi, pošto se ispstavilo da je zmija ujela u venu.

Uspela je ipak da uđe u auto i odveze se do bolnice, gde joj je lekar rekao da nije reč o zmii otrovnici. Dodala je da joj je rana dezinfikovana, jer, kako joj je rečeno, zubi zmije mogu biti puni bakterija.



Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija