• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Standard.me

13.08.2022

18:56

PRIČA O TRI KUMA SA CETINJA ČIJA SE SUDBINA PROMENILA ZA TILI ČAS! Jedan izgubio celu familiju, drugi život, a treći presudio zločincu!

Društvene mreže

Balkan

PRIČA O TRI KUMA SA CETINJA ČIJA SE SUDBINA PROMENILA ZA TILI ČAS! Jedan izgubio celu familiju, drugi život, a treći presudio zločincu!

Podeli vest

Ovo je priča o tri kuma čije su se sudbine promenile za tili čas - jedan od trojice Miloš Martinović u ubilačkom pohodu stanodavca Vuka Borilovića, izgubio je suprugu Natašu (35) i dva sina od osam i 11 godina

 

Njegova supruga Nataša skočila je da se bori sa zlotvorom, koji joj je prvo upucao sina na ulaznim vratima, koji je pokušao da se sakrije. Nažalost, nije imala snage da se izbori sa pomahnitalim komšijom, pa su za par trenutaka projektilima iz lovačkog karabina, ubijeni i ona i drugi sin, kojeg je zatekao na ručku za kuhinjskim stolom.

Osetivši da se dešava nešto strašno, Martinović je u pomoć pozvao kuma Mitra Mitrovića (37), zamolivši ga da odmah ode do njihovog iznajmljenog stana i proveri šta se dešava, jer mu se žena ne javlja na telefon, a on nije bio u mogućnosti da brzo stigne. Mitrović je to bez reči i uradio. U međuvremenu, Martinović je dobio telefonski poziv od ubice, koji mu je lično saopštio da mu je ubio suprugu i sinove.

Nesrećni Mitrović, koji se nedavno oženio i dobio dete, panično je napustio svoj dom i zabrinut za kumovljevu porodicu, goloruk otišao na mesto zločina. Nije mario na okolna upozorenja, nadao se da će stići da spasi svoje kumove. Nije imao šansu ni da priđe kući, vrlo brzo je i sam postao žrtva. Iako su stari znanci i porodični prijatelji, Borilović nije imao milosti, čim se približio dvorištu kuće, pucao je i na njega, pogodio ga i na mestu ga ostavio mrtvog.

Treći, kojeg danas kao heroja slavi cela Crna Gora, Mitrovićev je venčani kum. Nije se plašio za svoj život, i prema preliminarnim rezultatima istrage, prišao je i presudio ubici.

Hrabro je zaustavio dalji krvavi pir i, sasvim sigurno, spasao ljudske živote.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Aleksandar Vulin o izborima 2. juna: Vučić mora da se bavi izborima, ovo nisu lokalni izbori, hoće da slome kičmu Vučiću i našoj slobodarskoj politici
Izbori 2024

Aleksandar Vulin o izborima 2. juna: Vučić mora da se bavi izborima, ovo nisu lokalni izbori, hoće da slome kičmu Vučiću i našoj slobodarskoj politici

Gostujući u jutarnjem programu televizije Prva, Aleksandar Vulin je kazao da se 2. juna odlučuje o budućnosti Srbije, te da nije reč o lokalnim izborima koji se samo tako zovu. Vulin je kazao da na ovim izborima hoće da slome kičmu Vučiću da bismo se odrekli Republike Srpske, Kosova i Metohije, da bismo priznali da smo genocidan narod i uveli sankcije Rusiji.

27.04.2024

12:39

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Kakva uvertira za PSŽ: Lajpcig demolirao Borusiju, Bajern preživeo!
Fudbal

Kakva uvertira za PSŽ: Lajpcig demolirao Borusiju, Bajern preživeo!

Ekipa Borusije iz Dortmunda ubedljivo je savladana na gostovanju Lajpcigu sa 4:1 u 31. kolu Bundeslige, pa je pitanje kako će ovaj poraz uticati na "milionere" pred njihov okršaj sa Pariz Sen Žermenom u polufinalu Lige šampiona 01. maja. Bajern je ostvario tešku pobedu nad Ajntrahtom od 2:1, a sa tri boda izvukli su se Volfsburg i Verder Bremen.

27.04.2024

18:55

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija