• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

11.06.2023

11:08

JEDINO NEĆEMO SARAĐIVATI SA DPS! Knežević: "Koalicija za budućnost Crne Gore" će biti nezaobilazna u procesu formiranja nove vlade (VIDEO)

Informer

Balkan

JEDINO NEĆEMO SARAĐIVATI SA DPS! Knežević: "Koalicija za budućnost Crne Gore" će biti nezaobilazna u procesu formiranja nove vlade (VIDEO)

Podeli vest

Nosilac liste "Koalicija za budućnost Crne Gore" Milan Knežević glasao je u 10:30 minuta u selu Mojanovići u Zeti.

Knežević je nakon glasanja kazao da očekuje dobar rezultat i da će njegova koalicija biti nezaobilazna u procesu formiranja nove vlade.

- Spremni smo da pravimo koaliciju sa strankama koje su činile parlamentarnu većinu posle izbora 30. avgusta 2020. godine ali i sa Pokretom Evropa sad. Jedini sa kojima je nećemo praviti je DPS - kazao je on.

Knežević je prokomentarisao predizborne ankete po kojima njegova koalicija može računati na petnaest odsto, kazao je da su i on i njegova stranka "značajno napredovali jer su do sada po tim istraživanjima dobijali po 0,2 i tri odsto."




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!
Live TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!

Geopolitički svet je sve uzburkaniji. Verovatno Srbija treba da bude veličine Gaze da bi bila dovoljno mala. U svetu ima mnogo prekombinovanja. Dešava se nešto što će prave rezultate dati tek za pet godina. O domaćoj politici, ali i o poseti Blinkena Bliskom Istoku govorili su u "Info večeri" Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke i Jovana Stojković iz pokreta Živim za Srbiju.

27.04.2024

22:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija