• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Mediji/Informer

25.04.2020

18:35

KIM DŽONG UN KRITIČNO?! Tokom posete jednom selu uhvatio se za grudi i pao! KINESKI LEKARI POKUŠAVAJU DA GA SPASU!

Vesti

KIM DŽONG UN KRITIČNO?! Tokom posete jednom selu uhvatio se za grudi i pao! KINESKI LEKARI POKUŠAVAJU DA GA SPASU!

Podeli vest

Severnokorejski lider Kim Džong Un navodno je u kritičnom stanju. On je, navodno, početkom ovog meseca podvrgnut neuspešnoj kardiovaskularnoj proceduri i od tada se lekari bore za njegov život

Informaciju o tome da je Kim kritično objavio je japanski nedeljnik "Shukan Gendai". Ovaj medij, naime, tvrdi da im je član kineskog lekarskog tima koji se nalazi u Severnoj Koreji ispričao šta se dešava.

Taj medicinski stručnjak je, piše  "Shukan Gendai", rekao da se tokom posete jednom selu početkom ovog meseca Kim odjednom uhvatio za grudi i pao na zemlju. Lekar koji je bio u pratnji severnokorejskog vođe odmah je uradio reanimaciju a zatim su Kima odveli u obližnju bolnicu. 

Ubrzo je i Kina poslala tim u Severnu Koreju, uključujući medicinske stručnjake koji bi trebalo da pomognu u lečenju lidera Severne Koreje.

LEGENDARNI EKONOMISTA UPOZORAVA NA KRAH AMERIKE! Širi se nezapamćena panika, elite drhte, brojke su katastrofalne! (VIDEO)

Agencija Rojters javila je da je kineski medicinski tim otputovao u Pjong Jang, a japanski nedeljnik "Shukan Gendai" tvrdi da je kineske medicinske stručnjake u pomoć pozvao jedan od Kimovih lekara.

Istovremeno, veb sajt "Daili NK" sa sedištem u Seulu, objavio je ranije ove nedelje da se Kim oporavljaa nakon što je prošao kardiovaskularnu proceduru 12. aprila. Ovaj portal pozvao se na jedan neimenovani izvor u Severnoj Koreji.

Kineski zvaničnici osporili su, međutim, izveštaje koji su sugerisali da je Kim bio u ozbiljnoj opasnosti nakon operacije.

U MOSTARU SU GA ZVALI RAKIJA, A SADA SE VERUJE DA BI MOGAO DA NASLEDI KIM DŽONG UNA! Oca su mu ubili, a on od tada beži da spase živu glavu!

S druge strane, i zvanični Seul napominje da nisu otkrili znakove neobičnih aktivnosti u Severnoj Koreji.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!
Live TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!

Geopolitički svet je sve uzburkaniji. Verovatno Srbija treba da bude veličine Gaze da bi bila dovoljno mala. U svetu ima mnogo prekombinovanja. Dešava se nešto što će prave rezultate dati tek za pet godina. O domaćoj politici, ali i o poseti Blinkena Bliskom Istoku govorili su u "Info večeri" Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke i Jovana Stojković iz pokreta Živim za Srbiju.

27.04.2024

22:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija