• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

07.05.2020

11:54

RUSKA MORSKA NEMAN OD KOJE DRHTI SVET! Stiže NAJSTRAŠNIJE ORUŽJE, pogledajte izbliza nadograđenu nuklearnu podmornicu Knez Vladimir! (VIDEO)

Vesti

RUSKA MORSKA NEMAN OD KOJE DRHTI SVET! Stiže NAJSTRAŠNIJE ORUŽJE, pogledajte izbliza nadograđenu nuklearnu podmornicu Knez Vladimir! (VIDEO)

Podeli vest

Projekt 955A, prva nadograđena strateška nuklearna podmornica Knez Vladimir može biti isporučena ruskoj mornarici krajem maja, izjavio je neimenovani izvor u odbrambenoj industriji

- Brodograditelji Sevmaša pripremili su plovilo za isporuku. Odlučen je datum trasfera. To se može dogoditi krajem maja - rekao je neimenovani izvor TASS-u. 

Kancelarija ruske mornarice odbila je da prokomenatriše informaciju neimenovanog izvora. 

TASS za sada nema komentar iz brodogradilišta Sevmaš o ovoj informaciji. 

Foto: Printscreen You Tube/Telekanal Zvezda

(VIDEO) PUTIN PRVI PUT U ISTORIJI ISPALIO SVOJE NAJSTRAŠNIJE ORUŽJE! Moćna "bulava" može da sravni gradove sa zemljom, a mesto sa kojeg je lansirana ŠALJE PORUKU CELOM SVETU - ZA RUSE NEMA NEDODIRLJIVIH!

U okviru projekta 955A, podmornica na nuklearni pogon Knez Vladimir, testirana je prvi put u istoriji u oktobru kada je ispalila balističku raketu "bulava" tokom vežbi u Belom moru, saopštilo je  rusko ministarstvo odbrane.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
zoran

pre 3 godine

Nedovoljno da se osvoji svet..ameri imaju 10 puta vise nosaca i podmornica i avijacije..pa im stvar izmice iz ruke.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju
Društvo

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju

Više javno tužilaštvo u Vranju saopštilo je juče da je obdukcija pokazala da je uzrok smrti porodilje M. A iz okoline Preševa 17. aprila, ruptura materice sa posledičnim iskrvarenjem i da bi se u tom slučaju moglo raditi o krivičnom delu nesavesnog pružanja lekarske pomoći koje se zbog smrtne posledice može kvalifikovati kao teško delo protiv zdravlja ljudi.

26.04.2024

21:04

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija