• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Mediji/Informer.rs

28.08.2020

23:59

NEPOKRETAN, BIO VEZAN LISICAMA ZA BOLNIČKI KREVET! Novi šokantni detalji SKANDALA KOJI TRESE AMERIKU!

Vesti

NEPOKRETAN, BIO VEZAN LISICAMA ZA BOLNIČKI KREVET! Novi šokantni detalji SKANDALA KOJI TRESE AMERIKU!

Podeli vest

Policija je skinula lisice sa ruku Džejkoba Blejka u koga su policajci u Viskonsinu ispalili sedam hitaca u leđa tokom rutinske intervencije

On je bio vezan za bolnički krevet iako je trenutno nepokretan, ali su lisice uklonjene, rekao je njegov advokat Patrik Kaferti za CNN.

Prethodno je portparol šerifovog okruga Dejvid Rajt objasnio da je Blejk bio vezan lisicama za krevet jer "ima prekršajne ​​naloge za hapšenje zbog zločina koji je počinio pre pucnjave".

Blejk, stanovnik Viskonsina, ostao je paralizovan od pojasa na dole nakon što ga je beli policajac sedam puta pogodio u leđa koji je ove nedelje pokušao da ga privede u Kenoši.

Ranjavanje Blejka izazvalo je nemire u Kenoši, u američkoj državi Viskonsin. Na video-snimku se vidi da je Blejk pogođen u leđa hicima koje je ispalio beli policajac. Snimak je objavljen na internetu i izazvao je nasilne proteste.

- Sa dostupnih snimaka sve ukazuje na to da je policija upotrebila silu protiv Blejka koja je bila prekomerna. Isto tako je vrlo moguće da je sila upotrebljena protiv Blejka bila po prirodi diskriminaciona - rekao je portparol kancelarije Bašeleove Rupert Kolvil.

Blejka je u bolnici danas obišao otac, koji je rekao da mu se "srce kida" jer je njegov sin lisicama vezan za bolnički krevet.

- Njegovo prvo pitanje je bilo: "Zašto su me toliko puta upucali?". Odgovorio sam mu da uopšte nije ni trebalo da ga upucaju - rekao je stariji Džejkob.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
AntiMarksista

pre 3 godine

"Nisu ni trebali da ga upucaju" Nadrogirani osudjivani kriminalac za kim je raspisana poternica zbog silovanja maloletnice se opirao hapšenju, tukao sa policijom i na kraju krenuo u svoj auto da dohvati nož kako bi se obračunao sa policijom i svojom bivšom devojkom koja ih je zvala. "Nisu ni trebali da ga upucaju" - neverovatno.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Milinković: Puna podrška predsednicima Vučiću i Dodiku u borbi proriv sramne rezolucije o Srebrenici!
Politika

Milinković: Puna podrška predsednicima Vučiću i Dodiku u borbi proriv sramne rezolucije o Srebrenici!

Ovih dana smo svedoci žestokih pritisaka na Srbiju, Republiku Srpsku i srpski narod. Ipak, ovaj put su ti pritisci mnogo perfidniji, a samim tim i opasniji. Pod maskom kulture sećanja, pokušava nam se udariti žig genocidnog naroda. Zato smatram da mi Srbi nemamo pravo na ćutanje. Podrška predsednicima Vučiću i Dodiku, u borbi za nacionalno dostojanstvo i nacionalni opstanak, potrebnija je nego ikada, saopštio je načelnik opštine Gacko dr Ognjen Milinković.

21.05.2024

13:21

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Navijači mogu da odahnu! Legendarni fudbaler ostaje u Liverpulu!
Fudbal

Navijači mogu da odahnu! Legendarni fudbaler ostaje u Liverpulu!

Jedna era na stadionu "Enfild" je okončana. Jirgen Klop nakon devet uspešnih sezona napušta klupu Liverpula, a među navijačima je postojala bojazan da bi isto mogao da učini Mohamed Salah. Ipak, Egipćanin se oglasio i potvrdio da će i naredne sezone nositi dres engleskog velikana.

21.05.2024

13:24

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija