• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Beta

12.02.2022

14:19

ZNAČI, TAČNO JE?! BAJDEN HITNO TRAŽIO RAZGOVOR S PUTINOM! Večeras po moskovskom vremenu Bela kuća zove Kremlj, svet na ivici ozbiljnog vojnog sukoba...

Vesti

ZNAČI, TAČNO JE?! BAJDEN HITNO TRAŽIO RAZGOVOR S PUTINOM! Večeras po moskovskom vremenu Bela kuća zove Kremlj, svet na ivici ozbiljnog vojnog sukoba...

Podeli vest

Predsednici Rusije i Sjedinjenih Američkih Država Vladimir Putin i Džozef Bajden razgovaraće danas telefonom, rekao je novinarima portparol Kremlja Dmitrij Peskov

On je naveo da je američka strana tražila razgovor i da je on planiran za 12. februar uveče po moskovskom vremenu, preneo je TASS.

Američki savetnik za nacionalnu bezbednost Džejk Saliven je ranije najavio da će Bajden uskoro razgovarati sa Putinom o ukrajinskoj krizi.

Međutim, zvanični raspored američkog predsednika za vikend ne pominje rusko-američke pregovore. Bela kuća do sada nije odgovorila na zahtev TASS-a za komentar.

Poslednji put su Putin i Bajden razgovarali telefonom krajem prošle godine. Pre toga, 7. decembra, održali su video konferenciju. Prvi sastanak licem u lice Putina i Bajdena kao šefova država održan je u Ženevi u junu 2021.

Vest o zahtevu Bele kuće da dvojica lidera što pre obave telefonski razgovor dodatno je podigla tenziju, ali i u prvi plan stavila informaciju da je Bajden saveznicima javio da će Rusija 16. februara izvesti invaziju na Ukrajinu, o čemu su izvestili svi svetski mediji! Tu vest objavio je Politiko, ali je Moskva u više navrata demantovala da se priprema za biloa kakvu vojnu akciju protiv Ukrajine.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Jozo daj vode

pre 2 godine

Odlično udri prvo tamo gde su njihovi ljudi potaman gamad da im više nikad ne padne na pamet da se mešaju u tusje stvari

milankukic

pre 2 godine

Bajden je samo marioneta koju su izabrali PSI RATA i oni žele krv u celom svetu to su repovi NACISTA i ako ih neko ne zaustavi treci svetski rat je neizbežan

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija