• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Daily mail

14.02.2022

10:56

NAREDNIH 48 SATI PRESUDNI, Džonson sprema akciju da SPREČI RAT! Obavštajci SAD poslali Pentagonu DETALJAN PLAN NAPADA RUSIJE... Prvo rakete i bombe, a onda?!

Informer/Fotomontaža

Vesti

NAREDNIH 48 SATI PRESUDNI, Džonson sprema akciju da SPREČI RAT! Obavštajci SAD poslali Pentagonu DETALJAN PLAN NAPADA RUSIJE... Prvo rakete i bombe, a onda?!

Podeli vest

Boris Džonson će ove nedelje predvoditi poslednju diplomatsku akciju da spreči rat u Ukrajini, a naredni sati su presudni

Narednih 48 sati biće presudni, Boris Džonson će krenuti na turneju po Evropi dok se svet priprema za neposrednu rusku invaziju.

Obaveštajni podaci sugerišu da trupe predsednika Rusije planiraju da pređu granicu "u svakom trenutku", verovatno već u sredu. Džonson je sinoć upozorio da je kriza u istočnoj Evropi u "kritičnom trenutku" i da će on i drugi saveznici naredne sate i dane provesti pokušavajući da povuku Rusiju "nazad sa ivice".


Britanija je juče obećala dalju ekonomsku podršku Ukrajini pošto je više od 130.000 ruskih vojnika stajalo na njenim granicama.

Foto: Ministarstvo odbrane Srbije

Ben Volas

Sekretar odbrane Ben Volas prisustvovaće ove nedelje sastanku sa svojim kolegama iz NATO u Briselu kako bi pripremio odgovor bezbednosnog saveza na svaki napad na ukrajinski suverenitet.

Američki obaveštajci koje je obavestio Pentagon navodno ukazuju na detaljan plan u kojem će Moskva pokrenuti raketne i bombaške napada ove srede, nakon čega će uslediti potpuna kopnena invazija.


Predsednik Ukrajine Zelenski zahtevao je da vidi dokaze o takvom planu, i zahtevao je od Amerike informacije!

- Ako vi, ili bilo ko drugi, imate dodatne informacije u vezi sa stopostotnom ruskom invazijom koja počinje 16. februara, molimo vas da nam prosledite tu informaciju - zahtevao je Zelenski.

Zelenski je juče opširno razgovarao sa američkim predsednikom Bajdenom, koji mu je obećao da će Vašington odgovoriti brzo i odlučno na svaku dalju agresiju Moskve.

Posle jednočasovnog poziva, Kijev je tražio bolje oružje i više novca od Zapada kako bi odbio pretnju Kremlja.
 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
mare

pre 2 godine

IDE DA ZAGOVARA ZA RAT I POMALO DA UCENI AKO NEKO ODBIJE KAO MEDLIN OLBRAJT KADA JE KAO VESTICA PARADIRALA PO EVROPI SA ONIM NJENIM SESIROM I CRNOM PELERINOM TAKO I OVAJ

Amater

pre 2 godine

KAKVI LICIMERI PA ONI NAVIJAJU DA BUDE RATA...

Baki

pre 2 godine

Prvo rakete i bombe a onda ko preživi pričaće šta je bilo !!!!!! Samo malo njih će pričati posle !!!

Baki

pre 2 godine

Prvo rakete i bombe a onda ko preživi pričaće šta je bilo !!!!!! Samo malo njih će pričati posle !!!

Milan

pre 2 godine

Evo sad sam pročitao glupost u ovom britanskom propagandnom pamfletu koji je nekritički samo preveden gde za rusku vojsku piše, "trupe predsednika Rusije". Da li to znači da je britanska armija "Džonsonova vojska" ili još gadnije Bajdenovi jurišnici. Ne znam šta na sve to kažu generali Makronovih trupa ali ovakve propagandne tekstove treba ostaviti BBC-ju i ostalima a ne jednom od naših (ako su uopšte naši) novina (portala, sajtova). Već više ne znam šta da pročitam a da nije bljutava gebelsovska propaganda odakle god došla.

Vladdimir

pre 2 godine

Ako je došlo dotle da Boris Džonson treba da spreči ratne sukobe, onda smo ga svi najebali!

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Žiofre jasan: Srbija će biti deo politike proširenja EU!
Politika

Žiofre jasan: Srbija će biti deo politike proširenja EU!

Ambasador Evropske unije u Srbiji Emanuele Žiofre izjavio je danas da će proces proširenja EU biti u fokusu novoformirane Evropske komisije nakon junskih izbora za evropski parlament, kao i da se u obzir politike proširenja uzimaju Ukrajina, Gruzija i Moldavija kao novi kandidati, ali i balkanske zemlje, među kojima je i Srbija.

09.05.2024

11:07

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Da li je ovo dokaz da je Bajern pokraden? Potez igrača Reala žestoko će razbesneti Nemce! (FOTO/VIDEO)
Fudbal

Da li je ovo dokaz da je Bajern pokraden? Potez igrača Reala žestoko će razbesneti Nemce! (FOTO/VIDEO)

Fudbaleri Reala iz Madrida savladali su Bajern sa 2:1 (0:0) u revanš meču polufinala Lige šampiona i za pehar u ovom takmičenju će se boriti protiv Borusije Dortmund 1. juna u Londonu. Madriđani su golovima Hoselua (34) u finišu napravili fantastičan preokret, ali trijumf je ostao u senci dešavanja iz duboke sudijske nadoknade, kada je po mišljenju mnogih velikan iz Nemačke žestoko oštećen, o čemu svedoči i reakcija defanzivca domaćih Antonija Ridigera (31)!

09.05.2024

11:15

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija