• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Novosti

26.02.2022

16:14

JEZIVE SCENE UKRAJINSKIH NEONACISTA IZ AZOVA, RUSA RAZAPINJU NA KRST, A ZATIM GA ŽIVOT PALE! Zapad ovo podržava!? (Uznemirujuć snimak)

printscreen

Vesti

JEZIVE SCENE UKRAJINSKIH NEONACISTA IZ AZOVA, RUSA RAZAPINJU NA KRST, A ZATIM GA ŽIVOT PALE! Zapad ovo podržava!? (Uznemirujuć snimak)

Podeli vest

Dok zapadni mediji šire propagandu o navodnim zločinima ruske vojske u Ukrajini, istovremeno prećutkuju zlodela ukrajinskih neonacista iz bataljona Azov koje čine nad nedužnim ruskim stanovništvom

Na internetu se, između ostalog, pojavio i veoma uznemirujući snimak na kojem se vidi kako ukrajinski neonacisti razapinju na krst Rusa i zatim ga pale živog. Ovaj video-snimak najbolje pokazuje koga Zapad podržava u Ukrajini.

Podsetimo, ukrajinska vojska juče je započela nova granatiranja Gorlovke u Donjeckoj oblasti, trenutno se granatira Zajcevo i naselje Gagarin, saopštio je šef administracije grada Ivan Prihodko.

- Novi dan u Gorlovki počeo je u 5.30 jutros novim vatrenim dejstvima. Pod vatrom je cela linija fronta i naselja u blizini fronta. Po nama se ispaljuje municija svih kalibara – 82, 120, 122, 125, 152 (milimetra) - napisao je on na Telegramu.

Tokom proteklog dana u Gorlovki je poginulo dvoje meštana, a šestoro je povređeno.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
mihailiovic

pre 2 godine

Putine,nuklearnu sravni ukrajinske naciste zanavek.

Gazda Jezda

pre 2 godine

Ruski vojnici razapinju ukrainca na Krimu. Snimak imate na YouTube iz 2014.

Aleksa

pre 2 godine

Divljaci i zveri nacističke, treba Putin sve da ih pohvata pa na sudjenje

Spasko

pre 2 godine

na celu ovog satanisticko nacistickog genetski prioritetnog zla su Vatikan i britanska rimskosolomonska venecijansko nacisticka oligarhijska jezuitska monarhija koja je dostavila svog rimskosolomonskog agenta Solomona Kuracdjordjewitza i postavila svoju okupatorsku Nato solomonsku krunu na zastavu Srbije a ta ista rimskosolomonska Nato kruna se nalazi i na zastavi nacisticke sahovnice a od Bosne su napravili islamsku nacisticku dzihadisticku marionetu rimskosolomonsko imperijalne agencije saudijske serijatske krune kralja Solomona Sulejmana Salmana . Na celu nacizma i terorizma je rimskosolomonsko imperijalno drustvo ujedinjenih robovlasnika monarhisti koji suumislili da su genetski prioritetni da vladaju i tretiraju druga ljudska biza kao zivotinje koje im sluze da im budu dvorske sluge . SVetom vlada rimskosolomonska monarhisticka nacisticka teroristicka diktatura koje pokusava da porobi planetu pomocu pljackanja radnicke klase i globalistickih projekata preuzimanja kontrole zivotne okoline preko navodnih klimatskih promena , virusa korona za preuzimanje kontrole celokupnog zdravstvenog sistema , pokusavaju da kontrolisu i celoupni energetski sistem pa ometaju evropsko energetsko snabdevanje iz Rusije i zele da okupiraju ruske energetske resurse . Rimskosolomonski imperijalni mafijaski Vatikan je na celu svih robovlasnickih monarhistickh agencija i globalne diktature nacizma i islamskog terorizma .

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija