• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Tanjug

27.02.2022

14:23

(VIDEO) Putin stavlja ruske snage za nuklearno odvraćanje u stanje visoke pripravnosti zbog agresivnih izjava NATO!

Vesti

(VIDEO) Putin stavlja ruske snage za nuklearno odvraćanje u stanje visoke pripravnosti zbog agresivnih izjava NATO!

Podeli vest

Predsednik Vladimir Putin naredio je danas načelniku Generalštaba Oružanih snaga Rusije Valeriju Gerasimovu i ministru odbrane Sergeju Šojguu da ruske snage za odvraćanje budu stavljene u stanje posebne borbene gotovosti

Putin je to naređenje izdao na sastanku sa Gerasimovim i Šojguom, prenosi agencija Interfaks.

- Najviši zvaničnici vodećih zemalja NATO-a dozvoljavaju agresivne izjave prema našoj zemlji, stoga naređujem ministru odbrane i načelniku Generalštaba da snage odvraćanja ruske vojske budu stavljene u stanje posebne borbene gotovosti - rekao je Putin.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
nato

pre 2 godine

Kraj rusije i njene male smrdljive kujice srbije cijeli normalan zapadni svijet je uz Ukrajnu! Biti cete poraženi bando fašisticka!

Petar

pre 2 godine

Tako se brani SLOBODA, NAROD i DRZAVA! Smrt americkom nacizmu - SLOBODA PLANETI!

Lazni Bot

pre 2 godine

Ovaj ludji od ovog naseg,sreca pa nemamo nuklearno oruzje ovako samo Vuline moze da ispaljuje

hahahahhah

pre 2 godine

Putin u panici potezi ocajnika stiže novi svjetski poredak u kojem je Rusija i njena mala ispostavica ciganlija Srbija zemlje treceg svijeta izolirane i šugave!

Marcco

pre 2 godine

Možda je vreme da neki smradovi sa zapada shvate da izjave imaju težinu, a i posledice... od Štoltemberga do Karla Bilda. Zar je potrebno da osete batine po svojoj koži?

Čiča Avalski

pre 2 godine

Znači, samo bolestan um u ovakvoj situaciji poteže 'nuklearne potencijale'.

Ziznj

pre 2 godine

Tako je... Dosta im je vise, previse galame, previse guraju nos. Ucutkaj to jednom zauvek....

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Grom tuče po Kremnima! Kakav je to znak
Srbija

Grom tuče po Kremnima! Kakav je to znak

Kad god se nešto dogodi u Kremnima, rodnom mestu proroka Tarabića, većina ljudi je sklona da to tumači s dozom misterije...Česta grmljavina, sevanje munja, pa sinoć grom koji je udario u zgradu u centru sela, mnogima je uterao strah u kosti.

31.05.2024

17:31