• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Sputnjik

06.03.2022

18:16

MOSKVA TVRDI: UKRAJINSKA AVIJACIJA POBEGLA, PILOTI NAPUSTILI SA PREOSTALIM AVIONIMA ZEMLJU! Kijev opet poziva NATO da zatvori nebo iznad Ukrajine

Vesti

MOSKVA TVRDI: UKRAJINSKA AVIJACIJA POBEGLA, PILOTI NAPUSTILI SA PREOSTALIM AVIONIMA ZEMLJU! Kijev opet poziva NATO da zatvori nebo iznad Ukrajine

Podeli vest

Rusko Ministarstvo odbrane saopštilo je da ima pouzdane informacije da su neki ukrajinski borbeni avioni leteli u Rumuniju i druge susedne zemlje

Ukrajinske vazduhoplovne snage su u nedelju izgubile 11 borbenih aviona i 2 helikoptera, izjavio je portparol Ministarstva odbrane general-major Igor Konašenkov.

- Šestog marta je korišćeno visoko precizno oružje dugog dometa da onesposobi aerodrom ukrajinskih vazduhoplovnih snaga u Vinici - rekao je Konašenkov.

Praktično sva operativna ukrajinska avijacija je uništena, dodaje ministarstvo.

Specijalna operacija Oružanih snaga Rusije u Ukrajini počela je pre jedanaest dana. Ruska vojska je uništila praktično ceo protivvazdušni sistem ukrajinske vojske.

ČETIRI AMERIKANCA, DVA RUSA I NEMAC - ZAROBLJENI SU NA MSS! O njima niko nije vodio računa kada su... Šta ako stanica krene prema zemlji?!

Zvanični Kijev poziva NATO da zatvori nebo iznad Ukrajine, što Alijansa odbija, ne želeći da dođe u direkti sukob sa Moskvom. Otvara se koridor za evakuaciju civila iz Marijupolja.

Ruski predsednik Vladimir Putin izjavio je u subotu da je ruska vojska skoro završila rušenje vojne infrastrukture u Ukrajini.

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Dve tragedije za nedelju dana! Da li neko namerno ubija svetske lidere? (VIDEO)
Live TV

Dve tragedije za nedelju dana! Da li neko namerno ubija svetske lidere? (VIDEO)

Još uvek nema zvaničnih informacija o tome šta se dogodilo sa iranskim predsednikom. Premijer Slovačke na svu sreću je živ, ali ono što se dogodilo je ili namerna opstrukcija ili neverovatan propust njegovog ličnog obezbeđenja. Na sve aktuelne teme u svetu u emisiji "Info dan" govorili su dr Stanislav Sretenović, istoričar i Bojan Dimitrijević, ekonomista.

21.05.2024

16:56

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija