• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

20.03.2022

21:49

RUSKI ULTIMATUM UKRAJINCIMA U MARIUPOLJU! IMATE ROK DO SUTRA JUTRO - ili ćete položiti oružje i sačuvati živote ili vas čeka...

Tanjug/AP

Vesti

RUSKI ULTIMATUM UKRAJINCIMA U MARIUPOLJU! IMATE ROK DO SUTRA JUTRO - ili ćete položiti oružje i sačuvati živote ili vas čeka...

Podeli vest

Rusija je pozvala ukrajinske snage da polože oružje u lučkom gradu Mariupolju

Moskva je navela da se trenutno odvija "užasna humanitarna katastrofa" u Mariupolju.

- Položite oružje - rekao je general-pukovnik Mihail Mizincev, direktor Ruskog nacionalnog centra za upravljanje odbranom, na brifingu koji je objavilo rusko Ministarstvo odbrane.

 

 

- Došlo je do strašne humanitarne katastrofe - rekao je gospodin Mizincev, i dodao: "Svima koji polože oružje zagarantovan je bezbedan izlazak iz Mariupolja".

Mizincev je rekao da će humanitarni koridori biti otvoreni iz Mariupolja sutra ujutro u 10 sati po moskovskom vremenu.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
vucicu fašisto genocidna

pre 2 godine

Tako su prijetili i jna i smrdljivi četnici pa su bježali poput pacova pred hrvatskom vojskom. Srbi genocidan narod napaljuju ih zlocinci i zlocini FUJ!

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Devojčica spasila život ženi! Pet minuta ležala bez svesti, svi samo stajali i gledali: "To su naša deca za primer"
Društvo

Devojčica spasila život ženi! Pet minuta ležala bez svesti, svi samo stajali i gledali: "To su naša deca za primer"

Devojčica (17) iz Novog Sada juče je spasila ženu kojoj je pozlilo na ulici i koja je bila bez svesti nekoliko minuta. Majka tinejdžerke s ponosom je objavila čitavu situaciju u jednoj Fejsbuk grupi i navela da je devojčica učenica srednje medicinske škole u ovom gradu. Tvrdi i da je ona jedina od svih prisutnih prišla starijoj ženi kojoj je pomoć bila potrebna.

21.05.2024

10:03

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Kup: Zvezda pečatira sopstvenu moć, Voša ima priliku da zasija
Fudbal

Kup: Zvezda pečatira sopstvenu moć, Voša ima priliku da zasija

Crvenoj zvezdi da može da se hvali da je neprikosnovena u domaćim okvirima, a Vojvodini za popravljenje celokupnog utiska o tekućoj sezoni i sigurnu Evropu, otprilike tako bi se u jednoj rečenici moglo odgovoriti na pitanje šta kojoj ekipi znači osvajanje današnjeg Kupa Srbije u fudbalu.

21.05.2024

08:26

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija