• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

18.04.2022

11:28

(VIDEO) ŠOKANTAN SNIMAK ZELENSKOG KRUŽI INTERNETOM! Predsednik Ukrajine u krajnje čudnom stanju!

Tanjug/AP

Vesti

(VIDEO) ŠOKANTAN SNIMAK ZELENSKOG KRUŽI INTERNETOM! Predsednik Ukrajine u krajnje čudnom stanju!

Podeli vest

Internetom kruži nesvakidašnji video snimak ukrajinskog predsednika Volodimira Zelenskog

Predsednik Ukrajine Volodimir Zelenski snimio je video u kojem govori da Ukrajina radi, da su ponosni i da će sve pobediti.

Zelenski je 16. aprila uveče objavio snimak iz svog kabineta, pozdravio ukrajinski narod i uputio im nekoliko snažnih reči.

52 dana smo jaki, radimo, volimo i hvala vam! Ponosni smo i pobedićemo sve - rekao je u video snimku Volodimir Zelenski, dok se nervozno okretao na stolici, pokazivao papire, fotografije i figure u kabinetu. 

Osim primetnog, pa blago rečeno čudnog, ponašanja, Zelenski ima i veoma neobičan govor. 

Procenite sami. 

Podsetimo, ukrajinske snage su na istoku zemlje pokrenule dve kontraofanzive prema ruskim vojnim pozicijama iz pravca Harkova, Lisičanska, Severodonjecka, Borivske, Slovjanska i Kramatorska pokušavajući da preduhitre i iznenade ruske trupe koje su se u velikoj meri pregrupisale i rasporedile na tim linijama fronta


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Dača

pre 2 godine

Putin je već svrgnut kao i njegova ruska vojska u Ukrajini! Pa več od prvih dana su neočekivano pukli ko zvečke. Zato najveći ruski (Šojgu) dobio infarkt. Zbog toga Rusi treba što je pre moguće da se vrate u nihovu majku Rusiju.

Baća

pre 2 godine

Ništa neobično. Čovek je umoran i preopterećen. Nije mu lako. A pošto je po profesiji glumac, pokušava da ohrabri svoj narod i UKR vojsku na neki svoj način. To treba razumeti, samo ne razumem šta mu je trebalo da ulazi u rat sa tako moćnim susedom i nuklearnom silom. Teško da će dobiti taj rat jer se namerio na zemlju koja taj rat ne može i ne sme da izgubi. To je moje mišljenje.

Rems

pre 2 godine

A, kakav bi neko od nas na tom mesto bio? Ja sam rat osetio na svojoj koži i neću u životu podržati nijednu stranu u ratu. Nerazumna mi je ruska koliko i ukrajinska vlada. A žao mi je svakog izgorenog mladića i ruskog i ukrajinskog. Daj Bože snage majkama i očevima, deci i suprugama koji za njima ostaju. Vama koji navijate, neka je prosto.

Marcco

pre 2 godine

Pa 52 dana je na kokainu... ne može doveka...

Bane

pre 2 godine

Degenerisani plaćenički narkoman, koji ubija svoj narod za ran nacista sa zapada.

Mislav

pre 2 godine

Čovjek je vidljivo neispavan, umoran. Što se može i očekivati od nekoga tko živi u zemlji koja je pod napadom, gdje ruski vojnici ubijaju, siluju, razaraju i sravnjuju gradove sa zemljom. Znam da je vama to teško shvatiti jer niste doživjeli da vam je strani vojnik u zemlji, ali nakon vašeg ponašanja, doći će i taj dan. Sami sebi ste najgori neprijatelj.

Neki

pre 2 godine

Verovatno je ucenjen od NATO zbog gej prošlosti, a verovatno je i blaro drogiran

sara

pre 2 godine

vi ocigledno ne znate sta je deep fake video. to je video napravljen sa softverom i nema nikakve veze sa osobom koju predstavlja. nekada moze da izgleda vrlo autenticno, kao naprimer video od pre par nedelja gde Zelenski kaze svojoj vojsci da se predaju Rusima! cudna su ovo vremena kad covek ne moze ni svojim ocima vise da veruje. cuvajte se.

Žigolo

pre 2 godine

Korumpirana budala koja zamišlja da je na pozorišnoj sceni i da igra Šekspira ... Briga njega za razaranja i poginule, kad postane gusto on će privatnom avionom tajno da zbriše na zapad i nikad se više u Ukrajinu neće vratiti.

Obilić Miloš

pre 2 godine

Velika Britanija Kosovu isporučila „Javeline“ i "NLAW",, raketne sustave koji su u dva mjeseca decimirali ruske tenkove u Ukrajini. Ove rakete tijekom posljednja dva mjeseca okosnica su gotovo svih zapadnih isporuka naoružanja Ukrajini za rat protiv Rusije. Prema informacijama istog izvora, jučer je u Prištinu stigao prvi kontingent od 50 ovih sustava. Ova isporuka dio je aranžmana koji su krajem veljače napravili Johnson i premijer Kosova Albin Kurti. Prema dostupnim informacijama, u narednim mjesecima Velika Britanija će Kosovu isporučiti najmanje 20 lakih protutenkovskih sustava "Javelin".

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Nebojša Bakarec: Sjajni program mandatara Miloša Vučevića!
Politika

Nebojša Bakarec: Sjajni program mandatara Miloša Vučevića!

Danas je mandatar nove Vlade Republike Srbije, gospodin Miloš Vučević, u Narodnoj skupštini Republike Srbije, predstavio svoj program i buduće članove Vlade. Sastav Vlade je fantastičan. Svi poslanici su pre početka sednice dobili Program mandatara Miloša Vučevića. Izvanredni i detaljni Program g. Vučevića se proteže na 65 strana, a ja ću izdvojiti ono što se meni čini najvažnijim. Sa ogromnim zadovoljstvom ću glasati za izbor nove Vlade koju predlaže mandatar Miloš Vučević.

01.05.2024

17:08

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

"Ubili mi unuka i uništili kuću"! "Crna udovica" naručila ubistvo muža, a sada se oglasio on: "Presudili su mu mučki, sa leđa"
Istraga u toku

"Ubili mi unuka i uništili kuću"! "Crna udovica" naručila ubistvo muža, a sada se oglasio on: "Presudili su mu mučki, sa leđa"

Telo Dejana P. (33) pronađeno je u zapaljenom automobilu u avgustu prošle godine u Majdanpeku. Iako se najpre mislilo da je nastradao u saobraćajnoj nesreći, tri meseca nakon istrage otkriveno je da je Dejan zapravo ubijen, a pojavile su se sumnje da je u zločin umešana njegova supruga Slađana P. (25) i dvojica mladića - S. M. (25) i maloletnik (17).

01.05.2024

16:18

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Crnotravci, gde ste, da ste! Srećan praznik!
I dunđeri i neimari

Crnotravci, gde ste, da ste! Srećan praznik!

Praznik rada danas praznuju i oni koji rade i oni koji još nemaju ni dan radnog staža. Ovaj dan, međutim, nekada je bio poseban za Crnotravce! Samouki zidari, tesari, kamenoresci bili su nekada najtraženiji majstori...Ovo je priča o njima.

01.05.2024

08:15