• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Index.rs

07.07.2022

08:20

DEVOJKU UBO KOMARAC, UMRLA TRI DANA KASNIJE! Doktor šokiran pa roditeljima priznao jednu stvar!

PrintScreen/Društvene mreže

Vesti

DEVOJKU UBO KOMARAC, UMRLA TRI DANA KASNIJE! Doktor šokiran pa roditeljima priznao jednu stvar!

Podeli vest

Polaznica akademije za pilote Orijana Peper (21) umrla je nakon što je, posle uboda komarca u čelo, razvila infekciju koja se raširila na njen mozak

Slučaj se desio pre godinu dana, a sad su objavljeni rezultati istrage, prenosi britanski "Telegraf".
Nakon što je s odličnim ocenama položila sve teorijske ispite na programu u Oksfordu, Orijana je otišla u Belgiju kako bi dobila ocene i za primenu instrumenata u avionu.

Dok je bila na praksi, komarac ju je ubo u čelo, u blizini desnog oka, nakon čega joj je glava natekla. U bolnicu se javila 7. jula 2021. godine kada su joj lekari propisali antibiotike. Kada je dva dana kasnije kolabirala, njin dečko Džejms Hol opet ju je odvezao u bolnicu. Mlada žena umrla je tri dana kasnije. Viši mrtvozornik u Safoku Najdžel Parslej rekao je da je Orijana umrla od posledica ozbiljne infekcije izazvane ubodom insekta.

Foto: Printscreen You Tube

"Nikad pre nisam video ovakav slučaj. Ovo je takva tragedija za mladu damu koja je očigledno imala predivnu karijeru i život pred sobom" rekao je Parslej njenim roditeljima. Kao njen uzrok smrti navodi se septička embolija u mozgu, a tome je pridonela i infekcija bakterijom "stafilokokom". Njen otac rekao je kako njegova ćerka ništa nije volela više od letenja.

"Opisala je let kao kancelariju na nebu, među oblacima. Upoznala je nekoga koga je volela, obučavala se za komercijalnog pilota i ispunjavala je svoje snove" rekao je njen otac.

Njena majka rekla je da je u znak sećanja na nju pokrenula fond stipendija kako bi podstaknuli druge žene koje žele da postanu piloti.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Vaskršnjom olimpijadom najmlađi obeležili praznik u Lešku
Društvo

Vaskršnjom olimpijadom najmlađi obeležili praznik u Lešku

Crkvena opština Vračevska u Lešku je nakon Vaskršnje Liturgije u crkvi Uspenja presvete Bogorodice, organizovala Vaskršnju Olimpijadu gde su se deca takmičila u više kategorija najjače i najlepše jaje, najlepši crtež, a takmičili su se i u trčanju u kome su učestvovali osnovci, ali i bebe, puzeći do cilja.

05.05.2024

17:27

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija