• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

20.07.2022

21:25

LETELICA 4++ GENERACIJE UNIŠTENA OD LOVCA KAKVOG POSEDUJE SRBIJA! Rus izgubio u dvoboju protiv ukrajinskog kolege, SU-35 oboren iznad Hersona! (VIDEO)

Printscreen

Vesti

LETELICA 4++ GENERACIJE UNIŠTENA OD LOVCA KAKVOG POSEDUJE SRBIJA! Rus izgubio u dvoboju protiv ukrajinskog kolege, SU-35 oboren iznad Hersona! (VIDEO)

Podeli vest

Jedan od najnovijih ruskih borbenih aviona ruskog vazduhoplovstva, Su-35 Flanker-E, oboren je tokom vazdušne borbe sa ukrajinskim lovcem na nebu iznad Hersona u Ukrajini

PodsUkrajinski izvori su naveli da je pilot uspeo da se katapultira i preživeo. Ruske trupe u toj oblasti evakuisale su pilota sa mesta nesreće.

- Oko 20:00 časova. 19. jula jedinica protivvazdušnih raketnih trupa Oružanih snaga Ukrajine u oblasti Nove Kahovke oborila je ruski borbeni avion - saopštilo je ukrajinsko vazduhoplovstvo na Tviteru u utorak.

 

 

Na društvenim mrežama se deli snimak za koji se navodi da je zabeležen trenutak kada ruski borbeni avion generacije 4++ pada na zemlju posle vazdušne borbe sa ukrajinskim avionom.

Vazduhoplovstvo Ukrajine nije navelo kojom vrstom letelice je ukrajinski pilot upravljao u vazdušnoj borbi protiv ruskog kolege. Stručnjaci veruju da je u pitanju ukrajinski MiG-29.

Podsećamo, srpsko Ratno vazduhoplovstvo poseduje eskadrilu od 14 letelica sastavljenu od lovaca MiG-29 i modernizovanih MiH-29SM. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
TT

pre 1 godinu

Oborila ga je PvO, vrv S-300 .. Kakav Mig-29 .. -.-

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Sara Ćirković šampionka Evrope!
Ostali sportovi

Sara Ćirković šampionka Evrope!

Kakav uspeh za srpski sport! Mlada srpska bokserka Sara Ćirković (19) osvojila je titulu šampiona Evrope, pošto je u finalu šampionata u Beogradu, u kategoriji do 54 kg, ubedljivo savladala Rumunku Lakramioaru Perijok.

27.04.2024

18:22

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija